Ce făcea Victor Socaciu, pe ascuns, pentru fiul său și al Marinei Almășan. Totul a ieșit la iveală după moartea artistului

Data publicării:
Victoraș Socaciu, sursa: captură TV
Descriere foto: Victoraș Socaciu, sursa: captură TV

Noi informații ies la iveală după moartea lui Victor Socaciu. Abia acum s-a aflat ce făcea regretatul artist, pe ascuns, pentru fiul lui și al Marinei Almășan, Victoraș Socaciu.

Autorul de muzică folk, realizator de emisiuni de televiziune și fost parlamentar Victor Socaciu a murit luni, pe 27 decembrie, în a treia zi de Crăciun, la vârsta de 68 de ani. Artistul era internat de o lună în spital și se afla în comă. Victor Socaciu și Marina Almășan au fost împreună timp de 16 ani și din iubirea celor doi a rezultat Victoraș, băiețelul lor. Din nefericire, relația celor doi a ajuns la final, când în viața lor a mai apărut o persoană, iar artistul a decis să meargă pe un alt drum.

Atunci, cei doi au rupt orice legătură, însă după moartea regretatului artist, Marina Almășan a declarat că nimeni nu va șterge vreodată amintirile pe care le aveau împreună. Recent, o personă apropiată celor doi a dezvăluit când a fost ultima dată când Victoraș Socaciu și-a văzut tatăl, dar și ce făcea Victor Socaciu pentru el, pe ascuns.

Victor junior, fiul Marinei Almășan și al lui Victor Socaciu și-a văzut tatăl pentru ultima oară în urmă cu aproximativ două luni, la vila sa din Cornu. Părintele i-a dat bani de cheltuială, așa cum obișnuia să o facă, cam de fiecare dată când se întâlneau, asta după ce artistul cu greu i-a plătit pensia alimentară.

„Victor s-a întâlnit ultima oară cu tatăl său în urmă cu aproximativ două luni, la vila acestuia de la Cornu. Nu de puține ori îi dădea bani, fără să știe nimeni. Victor își iubea fiul.

Nu mai avea nicio restnța cu plata pensiei alimentare, pe care o achitase cu câțiva ani în urmă. Multe dintre mandate erau trimise, nu știu din ce motive, de pe numele soției sale”, a declarat sursa citată, potrivit impact.ro

 

 

Când l-a văzut Victorș Socaciu ultima dată pe tatăl său

 

”Ultima oară m-am văzut cu el acum două luni la casa lui de la Cornu, slăbise 20 și ceva de kilograme. De atunci m-a lovit un gând, m-a lovit viața din plin, am realizat că trebuie să trăiesc cu gândul că trebuie să se ducă. Având așa starea de sănătate foarte rea, până în ultimul moment a cântat, a compus, a făcut ce a iubit”, a spus fiul lui Victor Socaciu la Antena Stars.

 

„Ultima oară când am vorbit cu tata a fost acum trei săptămâni, l-am sunat într-o seară și a zis că e în spital și că are o procedură la plâmâni și că nu e nimic grav. Mi-a zis că o să se ducă la concert, că avea un concert pe 3 decembrie”, a mai spus tânărul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel