Ce făcea Laurențiu Reghecampf în timpul relației cu Anamaria Prodan. Impresara a rupt tăcerea: ”Nu am cuvinte. Îmi e rușine de rușinea lui”

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram

Anamaria Prodan a făcut declarații șocante despre Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în curs de divorț. Cei doi au ajuns la cuțite, iar pe zi ce trece apar tot mai multe informații șocante din căsnicia celor doi. Dacă până acum impresara îi lua apărarea soțului ei, acum Anamaria Prodan face acuzații grave la adresa antrenorului. 

Într-un interviu recent, Anamaria Prodan a povestit un episod șocant cu Laurențiu Reghecampf. Aceasta a povestit că soțul ei ar fi fost șantajat de amantă și și-ar fi cerut iertare în fața copiilor.  De asemenea, impresara susține că Laurențiu Reghecampf ar fi fost găsit de copilul său ascuns în casa amantei.

”Nu am cuvinte. Îmi e rușine de rușinea lui. Să ajungi în așa hal…. Sa faci așa mizerie de ani si ani de zile e jenant. Reghecampf ? Bărbat ? Om? Demnitate ? Mândrie ? De unde? Vai de el! Să ajungi să plângi la picioarele copiilor sa te ierte … sa ajungă copilul mic să te gasească prin casa amantei ascuns e penibil. Sa plângi si să ne dai mesajele cu amanta că sa te iertam… sa ajungi sa ne povestesti ca ești șantajat de amantă e jenant. Să ajungi sa te umilească amanta peste tot e cumplit”, a spus pentru Spynews.ro Anamaria Prodan.

 

Anamaria Prodan: ”Ne-a făcut de râs în tot orașul”

 

Anamaria Prodan îl acuză pe Laurențiu Reghecampf că i-a făcut familia de râs în tot orașul și este convinsă că totul se va întoarce împotriva lui, la un moment dat.

„Dar! De Crăciun îi dă Dumnezeu … cât nu ca putea duce! Ne-a făcut de râs în tot orașul. Își bat joc de el toți! Subiect închis pentru noi marele Reghe! Noi zicem așa …. Tot ce ai făcut, Reghecampf, cu siguranța se va întoarce împotriva ta, în rest …. Fiecare stă în lumea în care merită. În lumea noastră nu a putut să supraviețuiască. Era se pare fericit lângă altceva, se simțea bărbat … numai că el a stins ultimul lumina”, a adăugat impresara pentru sursa citată.

 

Citește și: Anamaria Prodan, în stare de șoc. Impresara a primit imaginile care dovedesc că Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc erau împreună de mult mai mult timp :”Sunt fără cuvinte”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel