Ce făcea Laurențiu Reghecampf anul trecut, în seara de Revelion. Anamaria Prodan: „Am mesajele lui unde se milogea să-l iertăm”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram

Relația dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc ar fi început cu mulți ani înainte. Dezvăluire ȘOC făcută de Anamaria Prodan chiar în prima zi din an.

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri incredibile despre relația ei cu Laurențiu Reghecampf. Problemele lor ar fi început încă de anul trecut, din seara de Revelion. Sexy-impresara a dezvăluit ce făcea antrenorul pentru a fi iertat de familie. 


Anamaria Prodan a petrecut seara de Revelion în compania unui tânăr misterior și a afișat toată noaptea un zâmbet larg și o atitudine relaxată. Sexy-impresara își revine mai rapid decât s-ar fi gândit după ce vestea că va divorța de Laurențiu Reghecampf a șocat o țară întreagă. 


Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri neașteptate despre Laurențiu Reghecampf. Impresara susține că relația antrenorului cu amanta Corina Caciuc ar fi început încă de acum mai mulți ani, iar Laurențiu Reghecampf era amenințat de aceasta cu fotografii mai vechi cu cei doi. 


„Se ascundea prin case cumpărate tot de el pentru familia si rudele amantei si ne mințea pe toți că este în discuții la prinți si sheick acasă să-si caute echipa. Îl găsea băiețelul cel mic prin apartamentul amantei si se ruga să-l iertăm că nu știe ce e cu el. Ne spunea ca este una de a găsit-o la 5 dimineața prin barul de la Zuma alături de alte românce … vă dați seama ce bărbat decent. Si ce amantă incredibilă … am mesajele lui unde se milogea să-l iertăm. Lua copilul in brațe si plângea că a greșit. Ca l-a avut la mână si ca a șters tot din telefonul amantei si din iCloud deci nimeni nu ne poate strica imaginea perfectă a familiei. Acum înțeleg ce avea cu el amanta. Poze de ani pe care Reghe nu mai putea să le steargă, fiind amenințat de ea non stop. Le ștergea din telefon dar erau pe stick-uri si când amanta suna deșteptarea la raport drepți era târâș in fata garnizoanei dacă nu venea știți ce pățeau cei din armata care întârziau la raport … curățau cu periuța de dinți toaletele “, a declarat Anamaria Prodan pentru Spynews.ro.


Anamaria Prodan, urare de Anul Nou

 

„La cumpănă anilor, mulțumind Divinității pentru darurile cu care m-a binecuvântat, să recunosc că:

-este trist atunci când răceală, indiferenta și răutatea se instalează în sufletele oamenilor și aceștia uita să mai fie oameni;

- respectul și bunul simt au devenit flori rare iar măștile ascund fetele dar nu și caracterele;

- atunci când e nevoie de solidaritate, generozitate și întrajutorare umana, unii uita că roata vieții se poate întoarce când te aștepți mai puțîn;

-dezamăgirile ne învață că încrederea nu trebuie oferită oricui, dar nu trebuie să ne afecteze curajul, optimismul și speranțele;

Raiul și ladul se gasescc, prima data, pe Pământ, printre oameni. Depinde și de noi unde alegem să trăim! Pentru că fiecare om iși trăieste alegerile! Indiferent de pierdem sau de câștigam avem data de a lupta cu speranță neștirbită de a fi bine! lubirea, înțelepciunea, încrederea și generozitatea să vă călăuzească pașii în Noul An! Mulți ani binecuvântați vă ureaza, cu aleasa prețuire și statornică prietenie ANAMARIA PRODAN”, a scris impresara pe Instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 01 ian 2022, 14:41 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience