Ce face Dani Oțil când cel mic începe să plângă. SECRETUL, dezvăluit chiar de prezentatorul TV

Data publicării:

Dani Oțil a devenit în urmă cu două săptămâni tătic de băiețel și este foarte fericit în noua postură. 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc cele mai frumoase momente alături de fiul lor. Chiar dacă au trecut doar două săptămâni de când Gabriela a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, cei doi s-au acomodat rapid la noua viață. 


Dani Oțil își ajută mult soția și este alături de ea și de bebeluș oricât de mult îi permite timpul. Prezentatorul TV este foarte activ pe rețelele de socializare acolo unde împărtășește cu fanii toate experiențele prin care trece alături de fiul său.

 
Acesta a dezvăluit care este secretul pentru a-l liniști pe cel mic când începe să plângă. 


„Două săptămâni cu bebelușul: 

E simplu. Când plânge, trebuie doar să ai: 

1. Lapte de sân

2. Scutec curat 

3. Praf roz de stele dulci, cules de unicorni frezați, dar să fie cules doar în zilele pare la răsărit, când plouă cu soare dacă nu merg primele două”, a scris Dani Oțil pe Instagram. 


Gabriela Prisăcariu a reușit să se recupereze rapid după naștere și a postat prima fotografie fără burtică. Vedeta are deja o siluetă de vis, care a stârnit multe reacții în mediul online. 


„Adio burticaaaa”, a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram. 

 


Gabriela Prisăcariu a ales să nască prin cezariană, dar nu le-a dezvăluit fanilor și motivul pentru care a luat această decizie. Vedeta spune că sunt detalii intime pe care nu vrea să le dezvăluie. 

 

„Am reușit să mă dezmeticesc puțin și profit de faptul că bebe este la ultimul control plecat, pentru că astăzi ne externăm. Mergem acăsică! De abia aștept. 


Am născut vineri seara, pe 10, la ora 10 jumătate, prin cezariană. Nu stau acum să explic de ce am făcut cezariană, pentru că sunt niște lucruri intime. Bebelușul este sănătos!”, a spus Gabriela Prisăcariu, pe InstaStory.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel