Ce fac zodiile atunci când le apucă dorul de persoana iubită. Cine își arată sentimentele și cine se preface

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Mathilde Langevin
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Mathilde Langevin

Iată cum se comportă zodiile atunci când le este dor de persoana iubită.

BERBEC: 

Ești extrem de direct și nu-ți place să-ți ții senimentele ascunse. Așa că, atunci când ți-e dor de cineva, nu ții asta pentru tine... pui mâna pe telefon și formezi numărul persoanei de care ți-e dor, îi trimiți îmbrățișări și sărutări virtuale și o faci să se simtă super iubită.

TAUR: 

Nu întotdeauna exprimi ceea ce simți și, uneori, când ți-e prea mult dor de cineva, te duci în colțul tău preferat și stai singur o vreme gândindu-te la el. Probabil că te-ai uita prin toate pozele tale cu persoana de care îți lipsește și poate că o urmărești puțin pe rețelele de socializare. 


GEMENI:

Aveți două laturi și puteți trece la oricare dintre ele în câteva secunde. Și exact asta faci atunci când îți lipsește cineva. Dacă este vorba de un prieten sau de un iubit cu care ai încheiat lucrurile într-o notă proastă și cu care nu mai poți comunica și trimite mesaje, probabil că te-ai întrista pentru o vreme gândindu-te la el... Dar, după un timp, ai începe să încerci să îți distragi atenția de la durerea și ai trece din nou la starea ta normală, fericită.

RAC: 

Iubești cu înverșunare, Racule, motiv pentru care atunci când îți lipsește cineva, îți lipsește din toată inima și îți este greu să nu te mai gândești la el sau să nu-i mai simți lipsa. Adesea te izolezi de ceilalți oameni și continui să te gândești atât la momentele bune, cât și la cele mai puțin bune pe care le-ați trăit pentru o lungă perioadă de timp.


LEU: 

Dacă ți-e dor de cineva, Leu, probabil că i-ai trimite un mesaj ciudat, la întâmplare. Textul nu ar spune neapărat că îți lipsește, ci doar i-ar reaminti celeilalte persoane că te gândești la ea și la momentele frumoase pe care le-ați petrecut împreună.

                       

FECIOARĂ: 

Nu ești un mare fan al exprimării emoțiilor și adesea le ții ascunse. Chiar și atunci când îți lipsește cu adevărat cineva, nu ai merge mai departe și nu i-ai spune direct acest lucru. Probabil că l-ai suna și ai zăbovi și ai continua să vorbești despre lucruri irelevante și l-ai lăsa indirect pe celălalt să-și dea seama că de fapt îți lipsește. S-ar putea chiar să negi ușor dacă ți se atrage atenția!


BALANȚĂ: 

Sunteți o persoană sociabilă și vă simțiți foarte bine în pielea dumneavoastră. Motiv pentru care cu greu te abții să le spui oamenilor ce ai în minte și în suflet. Și astfel, atunci când îți lipsește cu adevărat cineva... crezi în a o spune pur și simplu. 

SCORPION:

Chiar și atunci când îți lipsește cu adevărat cineva, doar în cele mai rare momente le-ai spune cu adevărat despre asta. Te-ai gândi la timpul pe care l-ai petrecut cu acea persoană și chiar ți-ai dori din tot sufletul să poți călători în timp înapoi în acele zile, dar foarte rar ai lăsa să se știe ce simți.

 

 

SĂGETĂTOR: 

 Săgetător, gândește ceea ce simți și spune ceea ce gândești, fără să filtrezi prea mult. Motiv pentru care, atunci când îți lipsește cu adevărat cineva, pur și simplu îți faci planuri cu el pentru a-l întâlni. Crezi că singurul mod de a nu mai simți lipsa vremurilor bune este să îți faci noi amintiri!

CAPRICORN:

Faptele vorbesc mai tare decât cuvintele, iar tu pui acest lucru în practică. Atunci când ți-e dor de cineva, nu i-ai spune că ți-e dor de el, ci mai degrabă i-ai trimite un mesaj, sau poate îi iei flori. Faci orice pentru ca cealaltă persoană să zâmbească.

 


VĂRSĂTOR: 

Îți place să vezi partea bună în toată lumea și în toate. Trăiești într-o lume creată de tine, păstrându-ți gândurile private chiar și față de cei mai apropiați prieteni. Și astfel, chiar și atunci când îți lipsește cineva, preferi  să îți ascunzi sentimentele.


PEȘTI: 

Ai o credință puternică în mecanismele universului și crezi că orice se întâmplă, se întâmplă cu un motiv. Așa că, dacă ai o ceartă cu un prieten sau cu un iubit și îți lipsește cu adevărat, îți explici că există o lucrare cosmică mai mare în spatele ei și o lași așa.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel