Ce etnie are Dana Budeanu: „Din întâmplare sunt..” Nimeni nu s-ar fi gândit la asta

Data publicării:

Dana Budeanu a dezvăluit ce etnie are. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dana Budeanu se numără printre cele mai controversate vedete din România. Creatoarea de modă este cunoscută pentru modul caracteristic în care abordează diverse subiecte. Cu toate astea, când vine vorba de viața personală, Dana Budeanu este destul de rezervată. Chiar și așa, în cadrul unui mesaj publicat pe rețelele de socializare, vedeta a dezvăluit ce etnie are, spre surprinderea tuturor. 

Ce etnie are Dana Budeanu

În anul 2021, actrița Maia Morgenstern a fost victima unui atac antisemit. La acel moment, Dana Budeanu a luat atitudine și a intervenit în acel conflict, moment în care a  dezvăluit că este de etnie evreiască. 

„Vreau sa fac o paranteză care este dedicată Maiei. Uită-te bine la mine, îți spun un lucru. Eu sunt un om și atât. Din întâmplare sunt evreică. Bunica mea a fost deportată la 12 ani, împreună cu toată familia. Asta a fost. Sunt pe linie maternă, pe pur. Nu intra în acest joc. Tu nu ai ce să cauți în acest joc. Tu ești o actriță, ai muncit enorm și ai ajuns foarte sus. Tu nu ești Marius Manole. Reține ce spun. Astăzi poate să ți se pară OK, că mai vorbești într-o parte și alta. Nu ești în nicio situație.

Românii nu sunt o nație antisemită, Maia, și tu știi. Dimpotrivă. În Israel, doamnelor și domnilor, pe stradă se vorbește românește. Suntem țara aflată, probabil, în top 5 state cu care Israelul este apropiat.”, a scris Dana Budeanu la acea vreme, pe Facebook.

Ce o emoționează pe celebra creatoare de modă

„Niciodată nu plâng pentru mine. Plâng pentru bătrâni. Nu suport suferința bătrânilor, neputința lor. Faptul că nu trăim într-o lume care să-i venereze, să-i ajute, să-i sprijine, să-i ocrotească. Eu cred că acesta e cel mai mare păcat al lumii noastre că nu ne venerăm bătrânii datorită cărora suntem aici. Nu există azi fără istorie.


Fără ceea ce au făcut ei. Noi avem gratis astăzi ceea ce am primit de la ei. De aceea este acest dezechilibru, nu merităm să trăim ceva pentru care n-am muncit deloc! Nu respectăm oamenii care au creat tot ceea ce noi am primit, stând pe fotoliu. Nu suport felul în care au ajuns să trăiască bătrânii. Sunt și țări ce-și venerează bunicii, mamele.

Din păcate, și România, și alte state îi tratează pe bătrâni ca și cum ar fi murit deja, că nu mai pot produce. Ba da, sunt buni! Ei suntem noi. Nu poți ignora. Da, sunt impresionată de bătrâni”, a declarat Dana Budeanu în emisiunea de pe YouTube a artistului  Damian Drăghici.

Am fost un fel de copil bătrân


Dana Budeanu spune despre ea că ar fi un fel de „copil bătrân” și că a visat să ajungă cine este acum decând era mică. 


„Dana cea de acum este cea pe care mi-o doream de la 5-6 ani. Eu am fost un fel de copil bătrân. Nu mi-am schimbat principiile de când îmi amintesc.

Sunt foarte încăpățânată din punctul acesta de vedere, nu fac niciun compromis de minte și de suflet. Nu va exista nimeni niciodată care să mă schimbe, ceea ce nu înseamnă adevăr pentru mine, nu există. Eu nu fac rău nimănui și nu fac compromisuri, nici de minte, nici de suflet”, a spus Dana Budeanu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel