Ce este tetrapareza spastică, boala lui Sebastian Crăciun de la Românii au Talent: Face mișto de mine! Dacă eram relaxat, nu mai eram handicapat!

Data publicării:
Sursa foto: Românii au talent, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Românii au talent, Facebook

Cine este Sebastian Crăciun, omul cu o poveste impresionantă de la Românii au Talent. Ce este tetrapareza spastică, boala pe care a transformat-o în comedie.

Sebastian Crăciun a urcat pe scena Românii au Talent, sezonul 12, vineri seara. La 19 ani, Sebastian a decis să-și asume boala gravă pe care o are și să facă un număr de comedie pe seama ei. 

Venit din Câmpulung Moldovenesc, Sebastian Crăciun a oferit o lecție puternică pe scenă, iar momentul său de stand-up comedy a uimit jurații și publicul.

Sebastian s-a născut cu tetrapareză spastică, dar a crescut cu ideea că este un copil normal și că trebuie să se poarte ca atare. 

A crescut luând bătaie la lapte gros, cu julituri, mingi de fotbal în cap și susține că doar din copac nu a căzut și că "mai jos de pământ nu ai cum să cazi". Își amintește inclusiv momentul în care i-a căzut o ganteră în cap la kinetoterapie și era să moară.

Citește continuarea pe dcmedical.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel