Ce este TDC, BOALA de care ar suferi Vladimir Putin. De ce are fața UMFLATĂ: "E în agonie"

Data actualizării: | Data publicării:
Descriere foto: Captură video Youtube/ WION
Descriere foto: Descriere foto: Captură video Youtube/ WION

Ce este Dismorfofobia (TDC), diagnosticul pus de medici lui Vladimir Putin și care ar fi boala în fază terminală de care ar suferi acesta și care îi umflă fața.

Analiștii, specialiștii ș ofițerii de informații militare care lucrează acum la Pentagon l-au tot studiat pe Vladimir Putin pentru a-și da seama de unde vine comportamentul său agresiv sau... care este motivul pentru care are fața umflată.

Mai mulți oficiali americani au declarat că președitele Vladimir Putin este "frustrat și posibil instabil din punct de vedere psihic și delirant", în timp ce alții au declarat că președintele rus ar fi grav bolnav și ar avea o boală în fază terminală. Mai precis, sursa care a aruncat această informație în spațiul public spune că Vladimir Putin ar avea cancer intestinal în fază terminală.

Conform Daily Mail, chiar dacă declarațiile au fost făcute sub protecția anonimatului, acestea ar veni din partea unui ofițer de informații care lucrează acum pentru Pentagon și care a spus că Vladimir Putin este "pe ultima sută de metri".

Fața umflată a lui Putin ar fi semnul că face chimioterapie sau ia steroizi, în timp ce expresia sa solemnă ar fi din cauza faptului că are dureri constante.

Mai mult, acesta spune că motivul pentru care e atât de agresiv în atacul cu Ucraina, dar și cu amenințările la adresa NATO este pentru că "știe că este pe moarte și vrea să lase o moștenire".

"În trecut l-am văzut zâmbind, dar în 2022 sunt puține imagini cu el părând fericit. Privirea lui sugerează că suferă. Oamenii noștri sugerează că privirea lui furioasă este cel mai probabil rezultatul faptului că este în agonie. Oamenii noștri sunt încrezători că este bolnav. Este îngrijorat de Covid, deoarece își ține personalul la distanță", declară sursa neidentificată pentru Daily Star.

Colaboratorul Pentagonului adaugă că şeful de la Kremlin a avut în ultimul timp un comportament ciudat, o distanţă considerabilă pe care a luat-o şi faţă de apropiaţii săi şi cumva datele acestea şi aspectul său fizic le-ar da de înţeles specialiştilor că ipoteza unei boli ar fi perfect întemeiată.

Putin ar lua medicamente de stimulare a mușchilor

Lord Owen, medic și fost ministru de externe l-a acuzat pe Putin că a folosit medicamente pentru stimularea mușchilor și a detaliat cum acest gen de medicamente i-au schimbat fața.

 

Citește continuarea pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel