Ce este NLP și cum te ajută să îți educi creierul. Gina Veveriță, la Interviurile Spectacola și DC News

Data actualizării: | Data publicării:
LIVE

Gina Veveriță - Master Trainer de NLP, Trainer Hipnoterapie și Coaching, vine la Interviurile Spectacola și DC News, vineri, de la ora 14:00, pentru a explica ce este Programarea Neuro- Lingvistică și cum poate fi aplicată. 

Gina Veveriță este unul dintre pionierii NLP în România. Este trainer în Programare Neuro-Lingvistică de peste 20 de ani și spune că omul își poate educa mintea să aleagă emoțiile. 

Teoria ei este că gândul apare înainte de emoție, astfel că stări precum frica, furia și tristețea ar putea fi controlate, alese, în mod conștient. 

„Gândurile sunt cele care determină ce emoții manifestăm, nu invers”

În cadrul interviului de la Spectacola și DC News, Gina Veveriță explică ce înseamnă Programarea Neuro- Lingvistică și cum ne putem educa mintea să aleagă emoțiile benefice nouă. 

„Mă bucur că această artă în știință, cum îmi place mie să-i spun, începe să devină din ce în ce mai importantă în viața oamenilor. Oamenii au devenit mult mai curioși despre ce poate să facă NLP în viața lor, ce este și ce nu este NLP. Îmi place să văd că cifrele au crescut, deși, la început, ca orice noutate, ca în orice domeniu, pare ceva manipulare, ceva „buhuhu”. Bineînțeles, atunci când ești informat, poți să iei decizii corecte”, a declarat Gina Veveriță în interviul de la Spectacola și DC News.

Ce este Programarea Neuro- Lingvistică

„NLP înseamnă educarea, antrenarea creierului. Practic, după cum îi spune numele, deși, la prima vedere, pare extrem de complicat, Programare Neuro-Lingvistică, este, de fapt, modul în care noi, ca ființe umane, gândim, operăm. Suntem ființe logice și emoționale, în același timp. Iar când vorbim de logică, vorbim de gândire, și când vorbim de simțuri, vorbim de emoții. Nu e o idee bună să neglijezi una dintre ele: să fii doar o ființă logică, pentru că te transformi repede în robot, sau să fii doar emoțională și atunci, trăind în emoții, tu nu mai ai o direcție, pentru că gândirea e cea care îți dă direcție în viață. Foarte interesant este că gândurile sunt cele care determină ce emoții manifestăm, nu invers”, a mai spus trainerul. 

Ce este NLP, cum ne poate ajuta și care sunt cele mai mari greșeli pe care le face creierul uman, aflați vineri, de la ora 14:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și  DC News, dar și pe DC News TV.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel