Ce este fentanilul, substanța care l-a ucis pe rapperul Coolio. Cui îi este prescris

Data publicării:
Sursa foto: Coolio, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Coolio, instagram

Ce este fentanilul, substanța care l-a ucis pe rapperul Coolio. Cui îi este prescris și cum se administrează.

De ce a murit, de fapt, rapperul Coolio. Artistul a decedat, în urmă cu 6 luni, în casa unui prieten din Los Angeles. Cauza decesului a fost făcută publică, astăzi, de managerul artistului. 

Coolio a murit din cauza unei supradoze de fentanil

Rapperul câștigător al premiului Grammy a fost găsit mort în urmă cu șase luni în casa unui prieten din Los Angeles. Rapperul Coolio a murit din cauza unei supradoze de fentanil, a anunțat joi managerul său, la șase luni după ce muzicianul a fost găsit mort în casa unui prieten din Los Angeles, la vârsta de 59 de ani, notează The Guardian.

Născut Artis Leon Ivey Jr, Coolio era cunoscut mai ales pentru single-ul Gangsta's Paradise din 1995, extras de pe albumul cu același nume.

Acest cântec, un hit masiv prezentat în filmul Dangerous Minds, a câștigat un premiu Grammy pentru cea mai bună interpretare rap solo în anul următor.

 

Managerul lui Coolio, Jarez Posey, a declarat că familia rapperului a fost informată joi de către biroul medicului legist din comitatul Los Angeles că cântărețul a murit din cauza unei supradoze de fentanil.

Citește continuarea pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel