Ce diagnostic a primit Liviu Vârciu după ce a ajuns pe mâna medicilor. Prezentatorul TV a fost supus unui test RMN

Data publicării:
Liviu Vârciu, captura foto Instagram
Descriere foto: Liviu Vârciu, captura foto Instagram

Liviu Vârciu a dezvăluit ce diagnostic i-au pus medicii după ce a ajuns de urgență la spital. Artistul a aflat problema de sănătate de care suferă în urma unui RMN.

Liviu Vârciu a trecut prin clipe grele din cauza unei răceli puternice. Artistul a luat tratament și a apelat și la trucurile naturiste știute de la bunici, dar nimic nu l-a ajutat să se simtă mai bine. Artistul a mers de urgență la spital și a fost testat pentru COVID-19. Rezultatul a fost negativ, chiar dacă Liviu Vârciu a dezvăluit că nu avea miros. Cu toate astea, problleme de sănătate îi dădeau în continuare mari bătăi de cap. 

În urma efectuării unui test RMN, medicii au reușit să-i pună artistului și un diagnostic. Mai exact, Liviu Vârciu a aflat că are o sinuzită care nu a fost tratată în urmă cu mai mulți ani și din cauza acesteia are acum de suferit.

 

“Am stat la pat în ultimele zile de m-am săturat, vă spun sincer. Am stat fie acasă, fie prin spitale, fie ele private sau de stat. Despre analize ce să mai vorbesc? Mi-am făcut RMN la cap, analize la plămâni, o groază de teste antiCOVID-19, toate ieșite, din fericire cu rezultat negativ.

Am avut ceva noroc în ultimele zile, când după un RMN făcut la Spitalul Militar, medical de acolo, o doctoriță foarte simpatică, susține că totul mi se trage de la o nenorocită de sinuzită. M-a întrebat dacă mă confrunt cu așa ceva și am răspuns pozitiv!”, a spus Liviu Vârciu pentru impact.ro.

 

Liviu Vârciu a avut sinuzită în adolescență

 

Liviu Vârciu a povestit că în copilărie a avut sinuzită, însă nu a tratat-o, deoarece a ajuns la spital unde i s-a făcut o puncție și a leșinat pe scaun. De atunci, artistului i-a fost frică de medici, motiv pentru care nu și-a rezolvat problema care îl supără în prezent. 

 

”S-a întâmplat pe când aveam 12 sau 13 ani. Tocmai începuse povestea asta cu sinuzita și m-am dus la spital să-mi fac o puncție, care se recomandă în asemenea cazuri. Însă nu-mi amintesc decât că acul cu care umbla medicul respectiv s-a înfipt în nu știu ce centru nervos și am leșinat pe scaun. Când mi-am revenit, nu am vrut să mai aud nici de doctori, nici de ace și am decis să duc sinuzita pe picioare!", a mai spus el pentru sursa citată.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel