Ce dezvăluie semnul tău solar despre cine ești cu adevărat, potrivit astrologiei

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Vedrana Filipović
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Vedrana Filipović

În momentul exact în care v-ați născut, Soarele și Luna, precum și fiecare dintre planete și constelații, se aflau în poziții unice - cunoscute sub numele de plasamente - pe cer. Aceste plasamente sunt cartografiate în harta ta natală și fiecare dintre ele are o semnificație diferită legată de anumite aspecte ale persoanei tale.

Semnul Soarelui Semnificație

Poziționarea semnului tău solar determină trăsăturile tale de personalitate cele mai puternice și mai vizibile. Semnul tău solar reprezintă mintea ta conștientă și forța ta vitală, deoarece Soarele însuși este cunoscut ca fiind "dătătorul de viață".

Soarele este ego-ul tău, precum și punctul tău de rațiune atunci când iei decizii. La fel cum îți găsești scopul vieții uitându-te la Soare, semnul tău solar îți oferă motivația care îți conduce acțiunile.

Cum să-ți găsești semnul solar

Data nașterii vă spune care este semnul dvs. solar.

Spre deosebire de semnele Lunii și Răsăritului, care se bazează pe cunoașterea atât a locației, cât și a orei exacte a nașterii, calcularea semnului tău solar este destul de simplă - adică nu ai nevoie de un calculator special pentru semnul solar pentru a afla acest lucru.

Fiecare dintre cele 12 semne solare reprezintă o doisprezecea parte a anului și ocupă 30 de grade din roata zodiacală, ceea ce echivalează cu faptul că fiecare semn zodiacal domnește peste aproximativ 30 de zile pe an.


Îți poți afla semnul tău solar uitându-te la semnul zodiacal care corespunde zilei tale de naștere, în legătură cu semnul zodiacal corespunzător. 

Deși nu poți avea două semne solare, te poți naște pe o cuspidă zodiacală, ceea ce conferă unei persoane trăsături din două semne solare; cu toate acestea, se atribuie doar un singur semn solar. (De exemplu, cei născuți pe 20 martie se află pe cuspida Pești-Aries).

Soarele în Berbec

Soarele este exaltat în Berbec, ceea ce înseamnă că are o poziție puternică în semnul tău. Simbolizat de Berbec, vă aruncați cu capul înainte în situații pentru a vă atinge obiectivele.

Persoanele cu un Soare în Berbec tind să fie directe, directe și necomplicate. Sunteți energici și nu vă plac situațiile lungi și obositoare din punct de vedere emoțional, deși vă place să urmăriți o provocare și aventura de a vă găsi locul în viață.

Soarele în Taur

La fel cum coarnele unui Taur sunt cunoscute pentru că se împotrivesc la orice provocare, Soarele în Taur se împotrivește cu orice preț schimbărilor. Unui Soare în Taur îi place ca lucrurile să decurgă fără probleme și fără diversiuni. Muncești din greu, cu o constanță care este de încredere.

Soarele în Taur în harta ta natală înseamnă că te pricepi să faci bani și că ai fi excelent în a-i sfătui pe alții cum să trăiască cea mai bună viață a lor.

Soarele în Gemeni

 Ești plin de curiozitate și copleșit de nevoia de stimulare constantă, ca și cum ar exista două suflete în tine. Uneori poți avea impresia că trebuie să duci o viață dublă pentru a face tot ceea ce îți dorești.

Dacă Soarele tău se află în Gemeni, ai dorința de a te exprima mai mult decât alții. Sunteți curioși în legătură cu toate lucrurile, nu numai că învățați informații noi, ci și le împărtășiți. Te poți adapta la orice situație în care te afli și ai capacitatea de a rămâne obiectiv, bucurându-te în același timp și de partea mai ușoară a vieții.

Soarele în Rac

Un Soare în Rac are un puternic instinct de supraviețuire. Racul este un semn Cardinal de Apă, ceea ce vă oferă o capacitate puternică de a naviga și de a înota atât în domeniul emoțional, cât și în cel material. Simbolizat de Rac, aveți un exterior dur, dar purtați emoții moi în interior. Acest simbol este, de asemenea, legat de energia divină feminină, deoarece ai instincte materne puternice.

Aveți o reputație binemeritată de a fi capricioasă și nu vă plac schimbările, deoarece persoanelor cu Soarele în Rac le place siguranța și securitatea a ceea ce cunosc.

Soarele în Leu

Soarele este guvernatorul planetar al Leului. Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt pline de pasiune, intensitate și energie, dar pot fi predispuse și la scântei de falsă încredere sau aroganță. Cu alte cuvinte, Leii trebuie să se țină în frâu, altfel alte semne ar putea să o facă în locul lor.

Reprezentat de Leu, atunci când ai un Soare Leu în harta ta natală, ești mândru și demn. Să sperăm că acest lucru este într-un sens bun, dar poate fi și negativ dacă ego-ul tău te depășește.

Fiind un semn de Foc, un Soare în Leu are o personalitate puternică. Este posibil să fii puțin încrezut și să ai vise mari pentru viața ta, dar este important de reținut că de obicei ai intenții bune și că ești extrem de loial.

Soarele în Fecioară

Persoanele născute sub un Soare în Fecioară au tendința de a se simți inconfortabil în lumina reflectoarelor. Fiind un semn de Pământ, preferi să rămâi cu picioarele pe pământ și să te concentrezi pe sarcini tangibile și ai un talent deosebit pentru introspecție și analiză.

Este posibil să simți că ai un puternic simț al responsabilității, ceea ce te face să supraanalizezi adesea lucrurile. Este posibil să aveți crize de ipohondrie.

Partea pozitivă este că se poate conta întotdeauna pe tine pentru a-ți respecta promisiunile și ești un adevărat maestru în tot ceea ce ține de organizare și analiză.

Soarele în Balanță

La fel ca Balanța din simbolul tău, ești un semn solar armonios și echilibrat. Balanța este socială și intelectuală, fiind în același timp iubitoare de pace. Vrei să știi adevărul și să existe informații de fond care să facă afirmațiile credibile.

Deși te bucuri de pace, poți provoca cu ușurință haos și neliniște atunci când vrei. Un Soare Balanță poate fi puțin sinistru uneori. Uneori, nevoia ta de echilibru provoacă indecizie, ceea ce poate fi și mai haotic.

Soarele în Scorpion

Soarele Scorpion este intens. Mulți te confundă din greșeală cu un semn de Foc, datorită pasiunii tale intense, dar de fapt ești un semn de Apă, trăgându-ți puterea din domeniul emoțional și intuitiv. Ești hotărât și arunci tot ce ai în ceea ce încerci să faci.

Ai propria ta minte, ești condus de putere și nu renunți niciodată, niciodată.

Soarele în Săgetător

Săgetătorul este mereu în mișcare. Un Soare în Săgetător este adesea neliniștit, prietenos și vesel, fiind în același timp și excesiv de încrezător.


Săgetătorul este simbolizat de Arcaș, ceea ce este potrivit având în vedere cât de mult îți place să tragi în aventuri. Ești o fire ușuratică, dar cu un temperament rapid, și ai o dorință puternică de a evada în momentele grele.

Soarele în Capricorn

Soarele Capricornului este realist și cu picioarele pe pământ. Știți cum să faceți lucrurile și să vă atingeți obiectivele. V-ați dat seama cum să faceți oamenii să râdă și sunteți de încredere. Sunteți ambițioși, ceea ce este o calitate importantă pentru semnele solare, având în vedere că Soarele ne guvernează aspirațiile.

Simbolul Caprei de Mare reflectă complexitatea ta. Capul Caprei de Mare combinat cu o coadă asemănătoare cu cea a unui pește reflectă dualitățile tale: ești în același timp rece și grijuliu, pasional și practic.

Soarele în Vărsător

Un Soare în Vărsător este adesea reticent să urmeze orice cale prestabilită. Vă puteți elibera cu ușurință de construcțiile sociale și puteți face ceva nou și este mai probabil să luați calea mai puțin străbătută decât o opțiune mai sigură. S-ar putea să fii un semn de Aer, dar simbolul tău este Purtătorul de Apă, reflectat de valuri în glifa ta. Acest lucru simbolizează stilul tău comunicativ liber și capacitatea ta de a curge între locuri și stări. Ai nevoie de spațiu și libertate pentru a reuși.

Soarele în Pești

Un Soare în Pești are capacitatea de a se identifica cu oameni din întreaga lume, precum și cu persoane ale căror vieți sunt cu totul diferite de a ta. Sunteți profund emoțional și intuitiv, precum și plin de compasiune și demn de încredere.

Simbolizat de doi pești care înoată în direcții opuse, s-ar putea să te simți ca și cum ai sta la căruță între lumea ta ideală și cea reală în același timp, dar Soarele în Pești își poate folosi idealizările pentru a atinge obiective reale. Îți petreci mult timp căutând răspunsuri și ești sensibil la toate tipurile de situații.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel