Ce detaliu șocant a observat o femeie atunci când a privit imaginea de la ecografia bebelușului său. A rămas fără cuvinte/ FOTO

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

O femeie a rămas fără cuvinte după ce a observat un detaliu șocant la imaginea cu ecografia bebelușului său.

 Stacey Astley, în vârstă de 38 de ani, din Taunton, Somerset (Marea Britanie) a avut parte de o întâmplare stranie. După ce a pierdut trei sarcini, femeia a rămas din nou însărcinată și a decis să meargă la medic pentru un control să se asigure că totul este bine, însă ce a descoperit pe ecografie a lăsat-o fără cuvinte.

Britanica a suferit extrem de mult după ce a pierdut trei sarcini. Cu toatea astea, femeia a fost în culmea fericirii când a aflat că este din nou însărcinată. Încă de la început, aceasta a suferit de anxietate, sângerări și alte probleme medicale.

Stacey a vrut să se asigure că sarcina decurge cât mai normal cu putință și că bebelușul este bine,motiv pentru care a decis să facă mai des controale. Totuși, atunci când era în săptămâna 20 de sarcină, un lucru complet neașteptat s-a întâmplat. Când a făcut o ecografie și a privit mai atent imaginea, surpriza a fost una de proporții. În poză, femeia susține că a observat o față misterioasă.

 

„După trei sarcini pierdute am decis că trupul meu a trecut prin destule și că are nevoie de o pauză. Dar cinci săptămâni mai târziu am aflat că sunt din nou gravidă. Am fost speriată și am făcut imediat ecografie, din cauza istoricului meu. Medicul de la ecografie mi-a zis că sunt anumite probleme, dar că am șanse să nasc un copil sănătos. Am mai așteptat zece zile până la următoare ecografie, căci am început să am hemoragii. Eram pregătită pentru cele mai rele vești. Dar apoi am auzit bătaia inimii bebelușului.

Au fost și alte incidente și alte sângerări, dar copilul era bine. Apoi, ca prin minune, problemele au dispărut. La următoarea ecografie a apărut chipul unui înger în imagine. Am privit și nu mi-a venit să cred, dar clar am simțit că am parte de protecție. Un înger păzitor se vede clar în această ecografie”, a mărturisit femeia, potrivit celor de la thesun.co.uk.

 

Femeia a reușit să ducă sarcina la bun sfârșit și a născut un bebeluș sănătos.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel