Ce decizie radicală a luat Alin Oprea după divorț. Artistul și fosta soție sunt la cuțite: "Nu-l merită"

Data publicării:
Alin Oprea, sursa facebook
Descriere foto: Alin Oprea, sursa facebook

Alin Oprea a luat o decizie radicală în legătură cu fosta soție. Cei doi au divorțat în mod oficial.

După luni întregi pline de scandaluri și vorbe dure aruncate unul altuia, Alin Oprea și Larisa au divorțat în mod oficial. Cei doi au înaintat actele de divorț în urmă cu un an. Acum, când drumurile dintre cei doi s-au separat definitiv, Alin Oprea a luat o decizie radicală. 

Mai exact, artistul le-a cerut judecătorilor ca fosta lui soție să nu îi păstreze numele de familie din cauza faptului că acesta a fost extrem de dezamăgit de Larisa și nu este demnă să îi păstreze numele.

"Acest aspect a rămas în pronunţare, aştept cu nerăbdare decizia ca numele meu să fie retras unei persoane care nu-l merită din nici un punct de vedere. Nici legal şi nici moral", a declarat Alin Oprea pentru Click!

 

Totodată, Alin Oprea a declarat că vrea să își recâștige tot ce i se cuvine și toate sacrificiile făcute.

 

 „Partajul este un proces distinct ce se va judeca, ulterior. Am de gând să recâştig absolut tot ce mi se cuvine în mod legal, după munca mea de o viaţă şi toate sacrificiile făcute. Dacă aş fi fost tratat cu recunoştinţă şi respect, nu aş mai fi avut nici o pretenţie.

Fiind tratat în stil „mafiot”, voi lăsa legea să repare toată nedreptatea ce s-a abătut asupra mea”, a mai spus Alin Oprea pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel