Ce culoare are aura ta? Cu cine eşti compatibil în funcţie de energia pe care o emani

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: Marek Piwnicki
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: Marek Piwnicki

Ai ghicit vreodată la ce se gândea un prieten înainte să spună cuvintele? Sau ai simţit imediat o energie rea de la cineva, dar nu prea puteai explica de ce? Probabil nu citeşti gândurile oamenilor, dar le simţi aura. Oriunde mergem, percepem energia altor oameni pe câmpul auric. Iată în articolul recomandat de Oprah Daily despre ce este vorba:

Mai simplu spus, o aură este o rază vibrantă de culoare compusă din energie care curge în jurul ființelor vii. Provenind din cuvântul grecesc pentru „briză”, aura noastră indică stările noastre de spirit, emoțiile și atmosfera generală.

În esență, înainte de a putea schimba chiar şi un salut cu cineva, aura noastră face prima impresie pentru noi. Dar există o avertizare: ochiul uman nu poate vedea aura fără antrenament. Acesta este motivul pentru care trebuie să ne recalificăm modul în care privim lucrurile pentru a ne permite să vedem propria noastră lumină exterioară.

Merită efortul. Odată ce puteți vedea aura, este posibil să vă puteți înțelege mai bine pe voi și pe ceilalți. Pentru credincioși, aura este un portal către un tărâm mai mistic și sunt dovezi de natură psihică pe care nu le putem comunica sau exprima.

Aceștia susțin că învățând să citești aura și înțelegându-i culorile și semnificațiile, îți poți regla intuiția. Comunicați deja telepatic cu ceilalți prin câmpul auric. Văzând aura, poți obține claritate de ce unii oameni îți dau vibrații urâte și de ce te simți pozitiv față de ceilalți. Iată de unde să începem.

 

Citește continuarea pe Astrosens. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel