Ce crede Denise Rifai despre Adrian Minune după emisiunea de la Kanal D: Și-a asumat!

Sursa foto: Adrian Minune, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adrian Minune, instagram

Denise Rifai a spus ce părere are despre Adrian Minune după ce artistul a participat la emisiunea sa de la Kanal D.

Adrian Minune, celebrul cântăreț de manele din România, a fost invitat, la un moment dat, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Pe numele său real Adrian Simionescu, artistul nu s-a sfiit să răspundă atunci a fost pus în fața unor întrebări cheie, oferind detalii inedite cu privire la viața personală, dar și cariera sa artistică.

„Am avut audiențe magistrale cu Adrian Minune, deși a fost o emisiune foarte scurtă. A fost foarte curat în răspunsul lui”, a spus Denise Rifai la DCNews.

Întrebată ce impresie i-a lăsat Adrian Minune după emisiune, Denise Rifai a oferit următorul răspuns: „Este un tip care și-a asumat această viață controversată pe care o are. Puțini sunt cei care pot să-și asume viața lor așa cum este și să fie autentici.”

„Prefer ca invitatul să fie autentic”, a mai zis Denise Rifai.

Deoarece în presă s-a vehiculat că Adrian Minune figurează în „Top 3” cei mai bogați cântăreți de manele din România, acesta a lămurit acest aspect, atunci când a fost întrebat despre averea sa: „Eu întotdeauna am cheltuit mai mult decât am câștigat, dar niciodată nu am făcut 1 milion de euro. (...) Cea mai mare sumă pe care am strâns-o la o nuntă a fost 60.000 de dolari, în 2002, în America!”

„Mai mult decât o pereche de ciorapi și un maiou, în copilărie, nu am primit. Eu am fost cel care a făcut cadouri părinților, bunicilor, pentru că așa mi-a dăruit Dumnezeu acest har, vocea”, a mai spus, atunci, Adrian Minune.

Citește continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 16 sep 2022, 20:21 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience