Ce conțin, de fapt, micii. Detaliul la care să te uiti înainte să îi mai mănânci. Popescu: Au suferit o transformare incredibilă

Data publicării:
Mici, Foto Spectacola
Descriere foto: Mici, Foto Spectacola

1 Mai 2023. Ce nu ai știut despre mici. Care este problema cu mititeii, ce conțin, de fapt, și de ce nu se mai respectă rețeta autentică.

1 Mai 2023. Ce nu ai știut despre mici Micii sunt preferații românilor și sunt nelipstiți de la orice grătar, dar mai ales de 1 Mai.

"Micii, din punctul meu de vedere, au suferit o transformare incredibilă. Făcând o similitudine cu berea și cu legea germană a purității bere, aș da o lege pentru mititei. Mititeii, de când au fost ei inventați, trebuie să aibă trei tipuri de carne. A treia aproape a dispărut. Deci eu mai și întreb: vreau orice mititel aveți, doar să aibă măcar 10% oaie.

Și-mi zic: n-avem nimic, ne pare rău.

1 Mai 2023. Ce nu ai știut despre mici. Foarte puțini mici mai sunt în România care să aibă porc, vită, oaie", a declarat Dr. Alin Popescu, medic primar de medicină sportivă, în exclusivitate pentru DC Medical.

 

Citește continuarea pe DC MedicalGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel