Ce caută Zanni de la viitoarea soție. Cum ar trebui să arate femeia căreia îi va pune inelul de deget: „Nu trebuie să se afle în categoria asta de oameni”

Data publicării:
Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'
Descriere foto: Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Zanni a dezvăluit în poscastul realizat de Bursucu cum ar trebui să arate femeia care îi va fi alături toată viață. Deși câștigătorul Survivor All Stars are deja o iubită, pe care o ține departe de ochii curioșilor, nu s-a sfiit să vorbească despre cea care îl va convinge să îi pună inelul pe deget. 

 

Zanni este mai pregătit ca niciodată să își întemeieze o familie! Nici bine nu a plecat din comeptiția Survivor All Stars, că fostul Faimos și-a făcut deja o iubită. Cu toate acestea, Zanni o ține departe de ochii curioșilor și vrea ca lucrurile să decurgă ușor așa că nu se grăbesc să-și oficializeze public relația.

Invitat în poscastul realizat de Bursucu, câștigătorul Survivor All Stars 2024 a dezvăluit cum ar vrea să arate viitoarea sa soție și mama copiilor lui. Deși este la începutul relației cu tânăra misterioasă, fostul Faimos nu s-a sfiit să vorbească despre femeia căreia îi va pune inelul pe deget. Și, cine știe, poate chiar ea va fi norocoasa.

Ce caută Zanni de la viitoarea lui soție

Zanni a mărturisit că vrea nu unul, nici doi copii, ci vrea o familie numeroasă, așa că prima condiție pe care trebuie să o îndeplinească viitoarea soție a câștigătorul Survivor All Stars 2024 este să-i facă cinci copii. Nu contează sexul micuților, pentru că Zanni se vede și tată de fată, și tată de băiat, având în vedere că familia va fi una numeroasă. 

„Visez la familie. Vreau să fac ceva, să am un venit constant. Acum îl am, dar vreau să îl am și peste 10-15 ani. Îmi doresc doi, trei, patru, cinci copii, câți se poate. Mă văd un tată cu mulți copii, ca în filmele americane. Dacă vreau să am patru, cinci copii nici nu contează ce o să fie primul (n.r. fată sau băiat). Nu contează ce o să fie. M-aș vedea și tată de băiat, și tată de fată”, a mărturisit Zanni, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Te-ar putea interesa și: Zanni, mărturisiri neștiute despre mama sa. Cine e femeia care i-a dat viață, iar apoi l-a abandonat la orfelinat: „Ea are probleme, nu este normală”

Zanni vrea ca viitoarea sa soție să nu se expună prea mult în mediul online

Asta nu este tot. Femeia care-l va convinge să-i pună inelul pe deget nu trebuie să se expună prea mult în mediul online, doar dacă are un motiv întemeiat să o facă. Totodată, mama copiilor săi trebuie să fie o femeie simplă, iar aspectul fizic nu reprezintă un aspect fundamental, așadar fostul Faimos nu pune preț pe culoarea părului sau a ochilor. Însă, despre vârstă, Zanni a mărturisit că femeia căreia îi va pune inelul de deget trebuie să aibă până în 33 de ani. 

„Soția mea nu ar trebui să fie ușor de văzut pe Instagram, nici pe TikTok, doar dacă ăsta e businessul ei și are un motiv întemeiat. Eu cred că trebuie să ai nevoie de un motiv întemeiat ca să apari pe TikTok, în live-uri, să ceri atenția aia pe care o cere toată lumea. Ai nevoie de un motiv întemeiat. Eu înțeleg vedetele, altfel, de ce e toată lumea pe TikTok? Nevasta mea nu trebuie să se afle în categoria asta de oameni, care se hrănește cu atenția de pe TikTok mai des decât mănâncă mâncare. Nu trebuie să se hrănească cu atenția aia mai des decât se hrănește cu alimente.

Femeia mea trebuie să fie o femeie simplă, să fie ancorată în relația dintre mine și ea. Nu contează dacă o să fie blondă sau brunetă. Roșcată, blondă, brunetă, toate femeile sunt frumoase. Nici culoarea ochilor nu contează. Cât despre vârstă, eu am acum 27. Ea poate să aibă până în 30 - 33. Nu  mă deranjează dacă e mai mică, nu mă deranjează nici dacă are 40, dar nu o iau de nevastă dacă are atât. că e o diferență prea mare. La 40 de ani se vede diferența. Ca nevastă trebuie să aibă până în 33”, a mai spus Zanni, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Te-ar putea interesa și: Zanni este într-o relație! Câștigătorul Survivor se gândește deja la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel