Ce cadouri au primit copiii vedetelor de Moș Nicolae. Ghetele micuților au fost pline

Data publicării:

Încă de la primele ore ale dimineții, copii au dat fuga la ghetuțe pentru a vedea ce le-a adus Moș Nicolae. Și micuții vedetelor și-au găsit încălțămintea plină de cadouri.

Ziua de 6 decembrie este specială pentru copii, și asta pentru că micuții îl așteaptă cu nerăbdare pe Moș Nicolae să le aducă cadourile mult dorite. Încă de aseară, copilașii și-au lustruit bine ghetuțele pentru ca moșul să le pună darurile în ele. Și copiii vedetelor au fost cuminți anul acesta, astfel că au Moș Nicolae le-a umplut ghetuțele de cadouri.

 

Copiii Elenei Gheorghe, Nicholas și Amelie Nicole, au fost cuminți, așa că i-au scris moșului ce-și doresc. Dis-de -dimineață, aceștia au găsit tot felul de dulciuri și jucării. Pe lângă acest lucru, artista a avut grijă ca micuții să aibă parte de o zi specială, deoarece aceștia poartă și numele Sfântului Nicolae.

''Gata, a venit Moș Nicolae! Ame și Nicolas au zis că dacă Moșu le aduce fructe și nu le aduce dulciuri înseamnă că Moșul nu există. ''Mama sigur n-ar pune dulciuri''. Adevărul e că dacă nu le aducea Moșu' dulciuri, de la mine în niciun caz nu primeau, doar din an în Paști. Nicholas și Nicole, vă ador!'', a scris Elena Gheorghe pe pagina sa personală de socializare.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELENA (@elenagheorgheofficial)

 

Și fetițele Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda s-au numărat pe lista moșului, astfel că au primit dulciuri și jucării. 

„Oare chiar nu am fost cuminte sau doar a uitat de mine Moș Nicolae? Haaaai, măcar o nuielușă, ceva!!! Hââm!!! E prea devreme, are deadline până dimineață, după dau milităria jos din pod sau îl iau pe Sf. Nicolae din cui și îi arăt eu lui! Hahahah!!!”, a scris prezentatoarea pe una dintre rețelele de socializare.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)

 

 

 

Cuminți au fost și cele două fetițe ale Andreei Bălan, Ella și Clara, care au primit o mulțime de jucării și dulciuri.

 

 

 

 

 

Mara, Cezara și Roua, fetițele lui Mihai Morar au radiat de fericire când au văzut că moșul a trecut și pe la ele. Ghetele lor erau pline de cadouri, lucru ce denotă faptul că au fost cuminți și și-au ascultat părinții.

„Aglomerație mare în dimineața Sfântului Nicolae… Atât de multe ghetuțe încât ajungi să confunzi cadoul cățelului cu al tău”, a spus prezentatorul de la Radio ZU.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Morar (@mihaimorar)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel