Ce avere vor avea de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram

Laurențiu Reghecampf a făcut declarațiile anului. Antrenorul a anunțat divorțul de Anamaria Prodan.

Chiar dacă Anamaria Prodan a încercat să își salveze căsnicia cu Laurențiu Reghecampf și a negat luni întregi despărțirea de antrenor, acesta a șocat pe toată lumea când a anunțat că a depus deja actele de divorț. 


Potrivit unor surse, citate de FANATIK, Laurențiu Reghecampf ar aștepta un copil de la cea care îi este amantă. 


Anamaria Prodan a vorbit în trecut despre averea pe care ea și soțul ei o au. Suma este imensă și mulți se întreabă cu ce va rămâne fiecare în urma separării. 


„Am evoluat! E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știe ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane”, a explicat Anamaria Prodan, la Xtra Night Show, în urmă cu ceva vreme. 


Laurențiu Reghecampf Jr, mesaj tranșant pentru tatăl său: „Pentru mine ai murit”


Imediat după ce veștile că antrenorul Universității Craiova ar deveni tată pentru a treia oară, fiul său, Laurențiu Reghecampf Jr a postat pe pagina de Instagram un mesaj dur pentru acesta. Micuțul a scris în dreptul unei fotografii în care apare alături de tatăl său că acesta „a murit” pentru el, semn că a fost deranjat de ceea ce tatăl său a făcut în ultimele luni. 


Anamaria Prodan i-a comentat fiului ei la postare și l-a îndemnat să își ierte tatăl și să fie alături de el în această perioadă dificilă. Sexy-impresara speră până în ultima clipă că antrenorul se va întoarce la familie și lucrurile vor reveni la normal. 


„Mami...Tati este într-un moment greu al vieții. Trebuie să-l iubim! Familia, loialitatea, respect, onoare! Apără-l! Tu, ești el! Noi suntem el! Fii puternic băiatul meu superb și deștept! Cum sunt și surorile tale! Și, iubește-l!! Tu ești el! Nu uita niciodată! Cândva vă înțelege !!! Du-te și caută în el numai lucrurile bune! El este și vă rămâne eroul vieții tale! Pentru noi el vă rămâne soarele nostru! Dumnezeu îl va ajuta să-și vadă greșelile! El este minunea familiei noastre! Mami!!! Câinii latră, ursul trece! Declarațiile acestea nu îl reprezintă!! Undeva tati s-a pierdut... Într-o lume urâtă tare! Care nu îl reprezintă! Dar tu luptă pentru tati și nu îți încărca sufletul cu ură, căci tatăl tău nu știe ce îți face. Puterea și dragostea ta îl vor ajuta! Mama o să fie în spatele lui și în spatele vostru mereu! Vă iubește mami fără margine! Înconjurați-l pe tati cu dragoste”, i-a spus Anamaria Prodan fiului ei. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 11 oct 2021, 14:17 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience