Ce avere are iubitul Mihaelei Rădulescu. Felix Baumgartner a reușit să strângă într-un an o sumă colosală

Data publicării:
Mihaela Radulescu și Felix Baumgartner, foto Instagram
Descriere foto: Mihaela Radulescu și Felix Baumgartner, foto Instagram

Mihaela Rădulescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de  Felix Baumgartner, de peste 8 ani. Cu toate astea, puține sunt lucrurile care se știu despre iubitul vedetei. Bărbatul a reușit să strângă o avere colosală.

Mihaelea Rădulescu și Felix Baumgartner  formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc de mai bine de opt ani. În tot acest timp au apărut tot felul de zvonuri legate de cei doi și despre o posibilă despărțire. Vedeta a demontat de fiecare dată aceste speculații legate de o eventuală despărțire.

După căsniciile eșuate cu artistul Ștefan Bănică și afaceristul Elan Schwartzenberg, Mihaela Rădulescu și-a găsit fericirea  în brațele celebrului parașutist Felix Baumgartner. Cu toate astea, vedeta este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața personală.

 

Felix Baumgartner are o avere impresionantă

Austriacul se află pe locul 1 în clasamentul celor mai bogați atleți din lume. Iubitul Mihaelei Rădulescu este parașutist și jumper BASE, stabilind recordul de săritură de pe cea mai joasă construcție, de 30 de metri, de pe mâna statuii Hristos Mântuitorul din Rio de Janeiro. Și asta nu este tot!  Felix Baumgartner a stabilit, de două ori, recordul pentru săritura de pe cea mai înaltă construcție, Turnurile Petronas din Kuala Lumpur, Malaysia, și turnul Taipei 101 din Taiwan.

Conform revistei People with Money, în anul 2017, Felix Baumgartner a câștigat 82 de milioane de dolari, având o avere colosală care depășește totalul de 250 de milioane de dolari, austriacul fiind mai bogat decât fostul soț al Mihaelei, omul de afaceri Elan Schwartzenberg, relatează playtech.ro

 

Mihaela Rădulescu nu vrea să se mărite cu Felix Baumgartner

 

Invitată în emisiunea „Vorbește Lumea”, de la PRO TV, Mihaela Rădulescu a dezvăluit că nu are planuri de măritiș. Mai mult, vedeta spune că relația ei cu  Felix Baumgartner este atât de frumoasă, încât nu ar schimba nimic.

 

„Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeaşi vârstă, oameni maturi care ştiu ce vor de la viaţă. E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”, a declarat Mihaela Rădulescu la Pro TV. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel