Ce au descoperit anchetatorii cu privire la mesajul de amenințare primit de Maia Morgerstern: Adresa de IP a autorului nu e cea reală

Data publicării:
Maia Morgenstern, sursa foto Instagram
Descriere foto: Maia Morgenstern, sursa foto Instagram

Maia Morgerstern a fost amenințată cu moartea. Actrița se teme pentru viața ei și a familiei sale. 

Maia Morgerstern trece prin momente de groază după ce a primit un e-mail prin care era amenințată cu moartea. Nu este prima oară când actrița este victima unor replici rasiste. Dar nimeni nu s-ar fi gândit că se va ajunge până aici. Mesajul primit de Maia Morgerstern conține cuvinte tulburătoare, iar actrița se teme pentru viața ei și a celor din jur. Tocmai de aceea a decis să depună plângere la poliție. Direcția de Investigații Criminale a început urmărirea penală pentru infracțiunea de amenințare. 


În urma analizării e-mail-ului, anchetatorii au concluzionat că adresa de IP nu este cea reală, deoarece nu există nicio legătură cu alte rețele de socializare sau site-uri web. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 1 în vederea continuării cercetărilor.


Maia Morgerstern a făcut public mesajul de amenințare chiar pe pagina ei de Facebook. 


"Iată ce primesc de sărbătoarea de Pesach (mare sărbătoare religioasă evreiască- n.r.). Cu ocazia Zilei Teatrului”, a scris faimoasa actriță chiar în dreptul imaginilor cu mesajul de amenințare. 


„Sunteţi o adunătură de proşti şi am vrut să vă anunţ că intenţionez să o omor pe nenorocita aia de Maia Morgenstern pentru că a îndrăznit să vorbească împotriva prietenului meu, pentru că a stârnit ceva. Tipa asta nenorocită, târfa asta a avut tupeul să vorbească împotriva prietenului meu, ey? O să-ţi spun că această jidancă are zilele ei numărate. În numele prietenului meu, vă pot promite că intenţionez să-i dau foc teatrului vostru idiot de idiş, violând-o pe fiica lui Morgenstern, Calabria, omorând fiecare actor din această gaură murdară de şobolani; omorându-vă pe fiecare dintre voi, pentru că aţi făcut atâta tam-tam despre ce i-a spus prietenului meu”, se arată în mesajul primit de actriţă și semnat de „Andrei Illarie”,  „Din partea partidului AUR”. 

Președintele AUR, George Simion, a condamnat amenințările primite de actrița Maia Morgenstern și le-a numit "un atac degradant, antisemit și suburban la adresa doamnei Maia Morgenstern, un artist emerit și îndrăgit de românii de pretutindeni". Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel