Ce au descoperit anchetatorii cu privire la mesajul de amenințare primit de Maia Morgerstern: Adresa de IP a autorului nu e cea reală

Maia Morgenstern, sursa foto Instagram
Descriere foto: Maia Morgenstern, sursa foto Instagram

Maia Morgerstern a fost amenințată cu moartea. Actrița se teme pentru viața ei și a familiei sale. 

Maia Morgerstern trece prin momente de groază după ce a primit un e-mail prin care era amenințată cu moartea. Nu este prima oară când actrița este victima unor replici rasiste. Dar nimeni nu s-ar fi gândit că se va ajunge până aici. Mesajul primit de Maia Morgerstern conține cuvinte tulburătoare, iar actrița se teme pentru viața ei și a celor din jur. Tocmai de aceea a decis să depună plângere la poliție. Direcția de Investigații Criminale a început urmărirea penală pentru infracțiunea de amenințare. 


În urma analizării e-mail-ului, anchetatorii au concluzionat că adresa de IP nu este cea reală, deoarece nu există nicio legătură cu alte rețele de socializare sau site-uri web. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 1 în vederea continuării cercetărilor.


Maia Morgerstern a făcut public mesajul de amenințare chiar pe pagina ei de Facebook. 


"Iată ce primesc de sărbătoarea de Pesach (mare sărbătoare religioasă evreiască- n.r.). Cu ocazia Zilei Teatrului”, a scris faimoasa actriță chiar în dreptul imaginilor cu mesajul de amenințare. 


„Sunteţi o adunătură de proşti şi am vrut să vă anunţ că intenţionez să o omor pe nenorocita aia de Maia Morgenstern pentru că a îndrăznit să vorbească împotriva prietenului meu, pentru că a stârnit ceva. Tipa asta nenorocită, târfa asta a avut tupeul să vorbească împotriva prietenului meu, ey? O să-ţi spun că această jidancă are zilele ei numărate. În numele prietenului meu, vă pot promite că intenţionez să-i dau foc teatrului vostru idiot de idiş, violând-o pe fiica lui Morgenstern, Calabria, omorând fiecare actor din această gaură murdară de şobolani; omorându-vă pe fiecare dintre voi, pentru că aţi făcut atâta tam-tam despre ce i-a spus prietenului meu”, se arată în mesajul primit de actriţă și semnat de „Andrei Illarie”,  „Din partea partidului AUR”. 

Președintele AUR, George Simion, a condamnat amenințările primite de actrița Maia Morgenstern și le-a numit "un atac degradant, antisemit și suburban la adresa doamnei Maia Morgenstern, un artist emerit și îndrăgit de românii de pretutindeni". 

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 28 Martie, 11:04 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play