Ce are Blake Lively în picioare? Fotografia care a devenit virală

Data actualizării: | Data publicării:

Ryan Reynolds și Blake Lively au stârnit un val de reacții pe internet, după ce au postat o poză neobișnuită.

Ryan Reynolds și Blake Lively, amandoi actori celebri, formează un cuplu cel puțin haios. Cei doi actori nu ratează nicio ocazie să râdă unul pe seama celuilalt, iar publicul îi adoră pentru atitudinea relaxată și naturală. 

Recent, cuplul a postat o fotografie, în care anunță că Ryan a votat pentru prima dată în America. În stilul caracteristic, cei doi au abordat subiectul cu umor. 

„Este prima dată când votez în America”, a scris Ryan pe Instagram. "Aș vrea să-i mulțumesc soției mele Blake pentru că a făcut ca prima dată să fie atât de blând. A fost super înfricoșător la început, apoi interesant și acum sunt puțin obosit.

 

Postarea lui Blake a continuat în același stil: "A fost prima dată a lui Ryan. Era speriat. Totul s-a întâmplat atât de repede. FOARTE repede. A plâns. M-am prefăcut că plâng. Apoi și-a sunat toți prietenii" 

 

 

Găsește diferența dintre cele două poze

 

 

 

 

Gluma ca gluma, însă ceea ce a isterizat internetul a fost faptul că Blake și-a editat poza în care apare desculță, desenând o pereche de sandale foarte șic. Mai mult, actrița a transmis unei celebre case de modă că vrea să se angajeze la ei, pentru că deja știe cum să proiecteze pantofi. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel