Ce anume le face pe zodii să își iasă din minți și cum își gestioneză furia

Sursa foto: unsplash, autor Julien L
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Julien L

Toți oamenii au punctul lor în care „li se umple paharul”, moment în care, desigur, reacționează diferit. Unii strâng totul înăuntru și acumulează frustrare, iar alții nu se pot abține să nu dea pe afară. Vedeți mai jos cum reacționează zodiile la furie și ce anume le aduce în starea respectivă. 

Ce anume le face pe zodii să își iasă din minți și cum își gestioneză furia:

Nu uita că acestea sunt niște caracteristici generale și că sunt pur și simplu distractive și făcute pe baza unor trăsături ale zodiei (poziției Soarelui în astrogramă). O persoană nu poate fi judecată doar după zodie, ci fiecare are un model unic al hărții sale natale. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecului îi poate sări țandăra din orice, nu există neapărat un declanșator special pentru ca acest nativ să facă „clic”. Faptul că apoi clocotește de furie este, însă, o certitudine. Iar când asta se întâmplă, urăște să stea pe loc și se apucă fie să încerce să rezolve, fie să se îngroape în muncă. Partea bună e că îi trece repede.

Taur/ Ascendent în Taur

Sentimentul de schimbare e declanșatorul celor mai mari emoții, dacă li s-au dat calculele peste cap, o să li se urce sângele la cap deși nu îți arată nimic. Taurul este pasiv-agresiv, ține înăuntru. Ar fi mai bine să dea afară nervii și furia pentru a nu acumula frustrări.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Urăște rutina, cercul vicios al monotoniei, de aceea prins într-un astfel de context, se va enerva destul de tare, ceea ce îi va activa cheful de ceartă. Partea bună și amuzantă în același timp este că acești nativi se ceartă până când uită de unde a plecat totul.

Rac/ Ascendent în Rac

Sentimentul de vulnerabilitate e acela care îi face pe Raci să se enerveze. Neputința acestora nu le face bine deloc, iar când se enervează nu știu să își gestioneze furia, ci mai degrabă să se justifice, să se apere.  

Leu/ Ascendent în Leu

Leul este scos de minți de faptul că sentimentele pe care le are față de cineva nu sunt reciproce, mai mult, atunci când este ignorat. Se „scaldă” în furie, îi place drama, are tendința să o lungească și nu trece prea ușor peste ce s-a întâmplat, „te ține minte”.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Fecioarele urăsc să vadă că oamenii nu își fac treaba bine și se enervează la culme când cineva le tratează nepoliticos, dar și profită de asta deoarece deși nu ar recunoaște nici în ruptul capului, le place o ceartă bună pentru că au toate elementele în ordine pregătite pentru argumentare.

Citește continuarea pe ASTROSENS

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 16 iun 2022, 15:10 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience