Ce aduce tranzitul lui MERCUR IN TAUR(11-30 aprilie) pentru fiecare ZODIE/ASCENDENT

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor João Paulo de Souza Oliveira
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor João Paulo de Souza Oliveira

Horoscop Mercur în Taur(11 - 30 aprilie).

Mercur a intrat în semnul Taurului pe care îl va tranzita până pe 30 aprilie. Un tranzit scurt, dar eficient, exact așa cum îi place de această dată!

Atunci când îl aducem în discuție pe Mercur, ne referim la Zeul Hermes. În mitologie, acesta este recunoscut pentru istețime, viclenie, negociere, locvacitate și călătoriile sale(pe uscat și pe mare). Fiind atât de ocupat, Hermes era mereu ostenit. Mai ales la nivel mental. 

În astrologie, Mercur arată modul în care gândim și comunicăm(verbal și non-verbal). 

Cum semnul Taurului este unul de pământ, îți dai seama că până ve 30 aprilie cu toții vom învăța să comunicăm diferit. În ultima vreme, tranzitul lui Mercur prin Berbec ne-a făcut direcți, repeziți și destul de agresivi în gestionarea cuvintelor. Dar acum, Mercur va deveni un contabil. Va măsura, cântări, calcula și abia la urmă va comunica decizia. Gândește, socotește și apoi scrie. Vom fi interesați de calcule, de partea pecuniară, de a monetiza. Ne vom extrage din discuțiile care nu ne ajută cu nimic. 

Memoria va fi fantastică și vom deveni fini observatori ai celorlalți - nu ne lipsește nimic și nu uităm deloc! Vom avea nevoie de mult timp pentru a ajunge la o opinie și, odată ce va fi formată, cu greu renunțăm la ea.Va exista tendința de a repeta orice crezând că toți au ritmul tău de procesare a ideilor. 

Cele mai importante aspecte

18 aprilie: Mercur conjuncție Uranus. Ideile și cuvintele vor fi neconvenționale, surprinzătoare, dar și menite să schimbe ce este vechi și tradițional. 

24 aprilie: Mercur careu Saturn. Multe frustrări, gândire negativă, timiditate sau nesiguranță pe ceea ce am putea spune. Respingerea ideilor va durea mai mult ca niciodată. 

27 aprilie: Mercur sextil Jupiter. Începem să avem încredere în capacitățile intelectuale, avem mai multă siguranță în negocieri. 

28 aprilie: Mercur careu Pluto. Gândire complexă, profundă, dar și periculoasă. Păreri provocatoare, victimizare și poziționare defensivă. 

Tinând cont de faptul că Mercur va activa și axa Nodurilor Lunare(Taur-Scorpion), putem spune că urmează o perioadă tensionată, atât la nivel personal, cât și mondial. 

Mai jos vei afla cum te influențează. Te invit să citești și la ascendent și la zodie, după care să le mixezi. La final, poți mapa pe ceea ce se întâmplă deja în viața ta. 

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel