Ce aduce Sezonul Taurului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 21 mai

Data publicării:
Sursa foto> unsplash, autor Jakub Pabis
Descriere foto: Sursa foto> unsplash, autor Jakub Pabis

Sezonul Berbecului se apropie de final. Iată ce urmează!

Pe 20 aprilie, Soarele intră în Taur/ începe sezonul Taurului. Soarele iese din semnul curajos și energic al Berbecului și poposește, până pe 21 mai, în cel pragmatic și metodic al Taurului. Vom fi mult mai preocupați de concret, palpabil și roadele tuturor proiectelor noastre. În plus, vom dori să ne preocupăm și de ceea ce ne face plăcere, de confort, dar și de partea financiară. Și să nu uităm că Taurul nu vrea să fie zorit, ci vrea să fie lăsat să își respecte ritmul. Vom avea în gând doar Festina lente și Carpe diem!

Sezonul Taurului de anul acesta nu este unul simplu! Este însoțit de retrogradarea lui Mercur în același semn, și se termină exact când Jupiter, Marele Benefic, pășește în al doilea semn al zodiacului. Cu alte cuvinte, suntem invitați să căutăm siguranța și confortul într-un anumit domeniu. Bineînțeles ca va trebui să reluăm unele decizii și idei. Deși totul se va mișca precum un melc, nu este cazul să ne îngrijorăm! 

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate.

Previziuni și recomandări generale pentru fiecare zodie / ascendent până pe 21 mai:

Cite;te continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel