Ce aduce sezonul Săgetătorului pentru fiecare zodie

Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Puneţi-vă centurile de siguranţă, pentru că viaţa schimbă ritmul! Soarele se mută în Săgetător de pe 22 noiembrie, dând startul uneia dintre cele mai pline perioade ale anului, sezonul Săgetător! Acesta se încheie pe 21 decembrie. Au dispărut vibrațiile capricioase și intense ale sezonului Scorpion – în această lună este vorba despre a trăi și de a explora lumea din jurul tău! Vezi ce 'cadou' aduce sezonul Săgetătorului pentru fiecare zodie! Nu uita să te uiţi şi la ascendent.

Săgetătorul este singurul semn de foc mutabil al zodiacului, ceea ce înseamnă că este cunoscut pentru că este flexibil, adaptabil și foarte expresiv. Săgetătorul este condus și de Jupiter, planeta expansiunii și a norocului. Traducere: Poți aștepta cu nerăbdare să explorezi tot felul de noutăți, să devii o persoană mai completă și să înveți să-ți exprimi gândurile şi sentimentele. Acest lucru se poate întâmpla la școală sau într-un context academic (este o perioadă spectaculoasă a anului pentru a studia dacă ești student), printr-o conexiune cu o persoană nouă, printr-o nouă experiență sau prin călătoria într-un loc nou-nouț. O excursie de o zi cu cei mai buni prieteni sau un flirt cu acea persoană sexy pe care ai cunoscut-o la bar -  deşi nu este genul tău obișnuit - îți poate îmbogăți serios viața chiar acum.

Singurul lucru pe care nu vrei să îl faci este să fii încăpățânat sau timid – sezonul Săgetător este totul despre a-ți deschide mintea, a-ți lărgi perspectiva și a-i încuraja pe alții să învețe cu tine. Ieșirea din zona de confort nu este ușoară pentru toată lumea, dar sezonul Săgetător te ajută să te simți mai ambițios. Ești dornic să-ți condimentezi viața în orice fel poți și înveți să îmbrățișezi aceste schimbări.

Există, totuși, o mică problemă care vine cu sezonul Săgetător. Săgetătorul are o reputație urâtă de a fi zgomotos, încăpăţânat și poate deveni aproape detestabil când ajunge la extreme. Da, înveți multe în acest moment, dar dacă nu ești atent, ai putea părea că știi totul. Adăugăm şi energia haotică a sezonului eclipselor care se întâmplă chiar acum și aceasta poate fi o rețetă pentru dezastru. Aminteşte-ţi să rămâi deschis la minte și să înțelegi că alți oameni au puncte de vedere diferite - și ar putea chiar să știe mai multe decât tine despre ceva! În acest fel, poți evita dramele și poți sta departe de certuri şi discuţii inutile.

Însă atunci când vine vorba de sezonul Săgetător, nu vorbim de plictiseală. Nimic nu este banal. Fiecare loc de muncă, relație și zi este o oportunitate de a crește. Înveți să privești viața ca pe o experiență – depinde doar de tine să te asiguri că este una bună!

Ce aduce sezonul Săgetătorului pentru fiecare zodie

BERBEC

Săgetătorul este un semn de foc destul de asemănător cu tine, aşa ca acest sezon te umple de îndrăzneală, încredere şi poftă de viaţă! Rezervă o excursie într-un loc în care nu ai fost niciodată. Dacă nu călătoreşti într-un alt oraș sau țară diferită, atunci încearcă acea cafenea drăguță nouă care s-a deschis în centrul orașului. Vin oameni noi și poţi avea experiențe noi și, deși nu este garantat că vor dura pentru totdeauna, ei promit să te învețe ceva nou despre lume și, mai important, despre tine.

 

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 22 noi 2021, 11:41 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience