Ce aduce Marte în Pești pentru fiecare zodie/ascendent până pe 30 aprilie

Data publicării:
Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Sursă foto: Freepik

Marte și-a început tranzitul în ultimul semn al zodiacului, unde va rămâne până pe 30 aprilie. Aflăm de la Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, previziunile pentru fiecare zodie/ascendent!

Pe 23 martie, Marte și-a început tranzitul în semnul Peștilor. Acesta va rămâne în acest semn până pe 30 aprilie.

În mitologie, Marte este reprezentant de către Ares, zeul războiului. Simbolizează curajul, inițiativa, dar și furia. Arhetipul Peștilor este cel care dizolvă tot ceea ce s-a întâmplat până la el. Este asociat cu necunoscutul, Universul, spiritualitatea și sănătatea.

Acest tranzit aduce toleranță și empatie, dar, în același timp, vine și cu confuzie. Până la încheierea sa, este posibil să fim într-o stare de incertitudine, deoarece ne putem confrunta cu dezinformare.

Cei cu semne mutabile în astrograma natală vor resimți cel mai mult efectele: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte este guvernatorul tău. A intrat în casa a 12-a, semn că nu se simte prea bine și nici tu nu vei fi în cea mai bună dispoziție. Te vei simți ca și cum ai lupta în zadar, te vei zbate și te vei chinui. Posibil să crezi că orice ai face, nu îți iese. O să crezi că ești ghinionist, că nu ești băgat în seamă sau văzut. Poate chiar vei avea impresia că nu ești dorit. Trebuie să faci un pas în spate, mai ales cu Marte în casa a 12-a. Este necesar să privești totul dintr-o altă perspectivă.

Taur/Ascendent în Taur

Marte a intrat în casa a 11-a. Acest lucru va agita destul de mult apele în privința discuțiilor cu prietenii și a evenimentelor din comunitate. Reușești să atragi atenția, să devii mai vizibil, dar le provoci stres celorlalți. Cu Marte în casa a 11-a, deții o putere de convingere remarcabilă. Poți stabili obiective clare și pe termen lung alături de partener. Ești concentrat asupra viitorului apropiat și lupți pentru acesta. Acest tranzit te îndeamnă să te depărtezi de incertitudine și să eviți lipsa simțului practic.

 

Citește mai departe pe astrosens.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel