Ce aduce luna aprilie în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu spune cine se bucură de abundență financiară și oportunități pe toate planurile

Data publicării:
Romeo Popescu, captură video Youtube
Descriere foto: Romeo Popescu, captură video Youtube

Romeo Popescu a făcut predicțiile numerologice pentru luna noiembrie.

Numerologul Romeo Popescu a dezvăluit ce te așteaptă în luna aprilie, în funcție de cifra de destin.

 

Cifra de destin 1

Este într-o perioadă în care trebuie să acționeze cu claritate în domeniul profesional. O să lase în plan secund viața lui personală și o să concentreze pe cea profesională, din dorința de a lua niște decizii bune. Poate să zică stop față de o muncă pe care o prestează și să se orienteze către altceva. Vor supraanaliza lucrurile. Este o lună cu perspective. Din punct de vedere financiar, e bine să țină banii, pentru că nu sunt oportunități foarte mari.

Cifra de destin 2

Cu cât iese mai în față, cu atât mai mult oportunitățile financiare, profesionale vor veni, o să li se pară ciudat că se distrează și produc bani. Este bine să-și asculte aceste trăiri de a fi îndrăzneți la locul de muncă, să se arate ca și profesionist. Unii dintre oameni vor alege să înceapă o nouă afacere. 

Cifra de destin 3

Cuvântul principal este egoism, să nu ne gândim la lucruri negative, ci la cele pozitive, le pasă de ei. Este o lună interesantă, una favorabilă, care îi pune în favoare financiar, personal, îi împinge să se transforme, să renunțe la vechile obiceiuri negative și să îmbrățișeze oportunități care li se arată în față.

Cifra de destin 4

Trebuie să consume mai puțină energie în muncă și să păstreze și pentru el însuși. Când fac acest lucru, se pot întâmpla niște schimbări pe plan profesional sau personal extraordinar de benefice pentru ei. Profesional, se pot bucura de mulți bani dacă se opresc și fac un pas în spate, analizând lucrurile. Acest pas în spate le poate aduce oportunitatea financiară. 

Cifra de destin 5

Are o stare foarte interesantă, este un om pasional, dar acum nu-i mai arde. Iese cu lumea, dar nu e acolo, e în visare. Are nevoie de individualitate, își structurează de acum direcțiile pe care va merge din luna mai. 

Cifra de destin 6

Șansele vin foarte puternic pentru ei, care țin de zona personală și profesională. Dacă acceptă schimbările și schimbă direcția total, în următoarea secundă este de bine. Vor vedea imediat oportunitatea, e repede, important este să accepte lucrurile din jurul lor. 

Cifra de destin 7

Este o stare de strălucire, o oportunitate fantastică de a schimba lucrurile în sens pozitiv, este o lună revelatorie. El își dorește să schimbe, să se schimbe, să facă lucrurile altfel, renunțând și la el însuși. Este un luptător, care experimentează, nu trăiește lucrurile superficial. Partenerul nu trebuie să-i streseze.

Cifra de destin 8

Vor ști ce e aia iubirea, se vor deschide, se vor dărui, vor ști cine iubește și nu, pot apărea despărțiri. Cei care nu au o relație, își pot găsi o persoană minunată, dragă care să le aducă afectivitatea dorită, se vor îndrăgosti foarte puternic pe o lungă perioadă de timp.

Cifra de destin 9

Vrea să clarifice lucrurile pe plan profesional, se prinde repede, are o șansă mare în luna aprilie. Are revelație, deschidere, vede ce se întâmplă în jur, trage concluzii rapide și ia decizii rapide. Nu e agitat, ia deciziile într-o formă așezată. Va avea claritate pe toate planurile. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel