Fuego, criticat de Iulia Albu: Trebuie să te gândești puțin și la decor, degeaba vii la costum

Data actualizării: | Data publicării:
Iulia Albu, foto Instagram
Descriere foto: Iulia Albu, foto Instagram

Iulia Albu a comentat stilul vestimentar al lui Fuego.

Fuego a trecut testul de stil, primind OK-ul, din partea Iulei Albu. În cadrul emisiunii "Poliția Modei", de pe Antena Stars, criticul de modă a jurizat una dintre ținutele pe care Fuego le-a purtat, în cadrul unui show. Cântărețul apare îmbrăcat intr-un costum negru, iar deasupra a ales să opteze pentru un fel de pelerină. Totuși, vedeta nu este mulțumită de decorul în care a cântat Fuego.

''Mie îmi place. Mie îmi place Fuego. Vreau și eu. Eu cred că atunci când vrei să pui în scenă un spectacol și este o primărie, cred că așa s-a întâmplat, trebuie să te gândești puțin și la decor că degeaba vine Fuego cu costume, dacă tu lași mizeria aia pe jos'', a declarat Iulia Albu în cadrul emisiunii "Poliția Modei", potrivit spynews.

Ce spune Iulia Albu despre participarea la emisiunea "Dancing on Ice"

Iulia Albu mărturisește faptul  că acest proiect este o oportunitate de a-și depăși limitele și propriile frici.

”Până acum, cel mai mare dușman al meu a fost propria teamă. Nu îmi este rușine să recunosc. Am fost terifiată de ideea că aș putea suferi o accidentare urâtă sau că aș putea eșua. Dar am descoperit că iubesc gheața și ador să îmi testez limitele. Dancing on Ice: Vis în doi nu este doar un proiect colosal de televiziune, este și o oportunitate de a oferi. Este șansa de a lupta alături de partenerul meu pentru a împlini un vis pentru cei ce nu o pot face singuri. Este un proiect care m-a învățat ce înseamnă modestia, prietenia și ce înseamnă să fii parte dintr-o echipă”., a declarat Iulia Albu.

Iulia Albu și Marian, prima echipă nominalizată la duel

Prima echipă nominalizată la duel, adică echipa care a primit cele mai mici note, săptămâna trecută, a fost echipa formată din Iulia Albu și Marian. Aceasta a trebuit să se dueleze cu echipa lui Cătălin Cazacu, care a obținut cele mai slabe note în a doua ediție a concursului. Performanțele mai bune, au ajutat-o însă pe Iuia să se salveze și să meargă mai departe în competiție.

Citește și: Dancing on Ice – Vis în doi - moment special dedicat refugiaților din Ucraina

Dancing on Ice. Cine sunt vedetele care vor dansa pe gheață, la Antena 1



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel