Fuego, criticat de Iulia Albu: Trebuie să te gândești puțin și la decor, degeaba vii la costum

Data actualizării: | Data publicării:
Iulia Albu, foto Instagram
Descriere foto: Iulia Albu, foto Instagram

Iulia Albu a comentat stilul vestimentar al lui Fuego.

Fuego a trecut testul de stil, primind OK-ul, din partea Iulei Albu. În cadrul emisiunii "Poliția Modei", de pe Antena Stars, criticul de modă a jurizat una dintre ținutele pe care Fuego le-a purtat, în cadrul unui show. Cântărețul apare îmbrăcat intr-un costum negru, iar deasupra a ales să opteze pentru un fel de pelerină. Totuși, vedeta nu este mulțumită de decorul în care a cântat Fuego.

''Mie îmi place. Mie îmi place Fuego. Vreau și eu. Eu cred că atunci când vrei să pui în scenă un spectacol și este o primărie, cred că așa s-a întâmplat, trebuie să te gândești puțin și la decor că degeaba vine Fuego cu costume, dacă tu lași mizeria aia pe jos'', a declarat Iulia Albu în cadrul emisiunii "Poliția Modei", potrivit spynews.

Ce spune Iulia Albu despre participarea la emisiunea "Dancing on Ice"

Iulia Albu mărturisește faptul  că acest proiect este o oportunitate de a-și depăși limitele și propriile frici.

”Până acum, cel mai mare dușman al meu a fost propria teamă. Nu îmi este rușine să recunosc. Am fost terifiată de ideea că aș putea suferi o accidentare urâtă sau că aș putea eșua. Dar am descoperit că iubesc gheața și ador să îmi testez limitele. Dancing on Ice: Vis în doi nu este doar un proiect colosal de televiziune, este și o oportunitate de a oferi. Este șansa de a lupta alături de partenerul meu pentru a împlini un vis pentru cei ce nu o pot face singuri. Este un proiect care m-a învățat ce înseamnă modestia, prietenia și ce înseamnă să fii parte dintr-o echipă”., a declarat Iulia Albu.

Iulia Albu și Marian, prima echipă nominalizată la duel

Prima echipă nominalizată la duel, adică echipa care a primit cele mai mici note, săptămâna trecută, a fost echipa formată din Iulia Albu și Marian. Aceasta a trebuit să se dueleze cu echipa lui Cătălin Cazacu, care a obținut cele mai slabe note în a doua ediție a concursului. Performanțele mai bune, au ajutat-o însă pe Iuia să se salveze și să meargă mai departe în competiție.

Citește și: Dancing on Ice – Vis în doi - moment special dedicat refugiaților din Ucraina

Dancing on Ice. Cine sunt vedetele care vor dansa pe gheață, la Antena 1Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel