Ce a spus Iulia Albu despre rochia de nuntă pe care a purtat-o Simona Halep: “Nu lucrează cu stilist”

Data publicării:
Iulia Albu și Simona Halep, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Iulia Albu și Simona Halep, sursa instagram/ colaj foto

După ce Simona Halep a făcut furori cu rochia aleasă pentru nuntă, Iulia Albu și-a exprimat și ea păerera despre ținuta sportivei.

Simona Halep și Toni Iuruc au devenit  zilele trecute  soț și soție. Cei doi și-au unit destinele într-o locație deosebită la malul mării, alături de familie și de cei mai buni prieteni. Simona Halep a optat pentru o rochie extrem de frumoasă, de culoare auriu închis, lungă până în pământ și cu o broderie în partea de sus, în timp ce Toni Iuruc a optat pentru un costum negru pe care l-a accesorizat cu un papion elegant.

Pentru petrecere, sportiva și-a schimbat coafura, machiajul, dar și rochia, optând, de data aceasta, pe o rochie lungă, albă, accesorizată cu o fundă supradimendionată de culoare neagră. 

Și cum acest eveniment nu putea să scape de ochiul atent al designerilor, chiar și  Iulia Albu a comentat rochia de nuntă a Simonei Halep.

„Simona a ales o ținută extrem de decentă. Este un cuvânt care caracterizează toate aparițiile ei publice. Alegerile pe care ea le face sunt întotdeauna sigure și, în același timp, extrem de rafinate. Este chiar surprinzător pentru faptul că ea nu lucrează cu un stilist.”, a declarat Iulia Albu pentru Observator.

 

Cât despre ținuta purtată de Toni Iuruc, Iulia Albu a precizat că a fost una banală, dar corectă.

„Toni Iuruc a avut o apariție pe cât de banală, pe atât de corectă. Nu am putea spune nimic despre alegerea pe care a făcut-o. Dar, până la urmă, el nu se dorește vreun fashion icon.”, a mai comentat celebra designer.

 

Potrivit unica.ro, celebrul designer Oscar de la Renta a realizat această rochie, fabricată din lycra și mătase, care se vinde la prețul de 6.359 euro, după cum menționează farfetch.com. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel