Ce a spus Cătălin Zmărăndescu înainte să plece la Survivor. Cea mai mare teamă a sportivului: „Am un psihic foarte puternic, DIABOLIC”

Data publicării:
Catalin Zmarandescu, foto Facebook
Descriere foto: Catalin Zmarandescu, foto Facebook

Cătălin Zmărăndescu se numără printre concurenții ediției curente a copetiției Survivor. Sportivul a plecat plin de încredere în competiție, însă există ceva care îl sperie și pe el. 

Cătălin Zmărăndescu a acordat un interviu pentru revista Viva, chiar înainte să plece în Republica Dominicană. Sportivul spune că există puține lucruri de care se teme și că se consideră un om cu un psihic puternic. Mai mult, acesta a spus că totcmai tăria și duritatea de care dă dovadă în situații limită îl sperie. Am spune că acestea ar fi chiar ingredientele necesare pentru un supraviețuitor, asta dacă nu luăm în calcul și condițiile de viață de la Sirvivor. Deși spune că nu se sperie de lipsa hranei, de probele dificile și de lipsa confortului, rămâne de văzut cât va rezista acesta în competiție. 

 

„Păi, teamă… e greu de spus teamă, pentru că, în afară de Dumnezeu, nu mi-e frică de absolut nimeni și de nimic. De mâncare… deja corpul rezistă foarte mult fără mâncare, iar acolo nu vom fi chiar fără alimente, în totalitate. Corpul poate rezista vreo 42 de zile, maximum, fără mâncare, dacă este hidratat corect, înțelegi? În privința copiilor, eu cred că m-am setat destul de bine să nu mi se facă dor foarte tare de ei, deși niciodată să nu spui niciodată. Cam astea ar fi lucrurile care mi s-ar putea întâmpla, dar încă o dată: una e aici, alta e acolo. Să nu-ți faci planuri de acasă… uneori
nu funcționează!

Cel mai mare atu al meu îl consider psihicul. Am un psihic foarte puternic, de multe ori am spus chiar diabolic. De exemplu, nu mă dau în lături de la absolut nimic. Și acum, ca o paranteză, mă gândesc așa și zic: dacă vreodată mi se întâmplă sau i se va întâmpla ceva rău cuiva drag mie, cum aș reacționa? Pentru că și pe mine mă sperie de multe ori faptul că sunt mai rece decât ar trebui să fiu!”, a declarat Cătălin Zmărăndescu pentru Viva. 

 

O nouă eliminare la Survivor România 2022

Faimoșii vor mai pierde un concurent în această seară.

Faimoșii și Războinicii au intrat pe traseu cu gândul de a nu ajunge la Consiliul de Nominalizare și a nu risca să piardă un om din echipă. După un început puternic al Faimoșilor, Războinicii au reușit să câștige pentru a treia oară lupta pentru Imunitate.

În jocul pentru Imunitate individuală, concurenții au luptat cu toate forțele, iar Cătălin Zmărăndescu și Elena Chiriac au fost cei doi care au reușit să câștige. Atfel, aceștia au fost protejați de emoția nominalizării și au avut ocazia de a face câte o propunere de concurent care ar putea părăsi competiția. 

Ajunși la Consiliul de Nominalizare, Faimoșii au avut opțiunea de a vota doar bărbații, numărul fetelor din echipă fiind deja foarte redus. Cei trei care au ajuns la votul celor de acasă sunt Robert Niță, Radu Itu și TJ Miles. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel