Ce a putut face această femeie pentru a strica nunta fiului ei. Nora a rămas ȘOCATĂ

Data publicării:
Nunta, foto Unsplash/ Marc A. Sporys
Descriere foto: Nunta, foto Unsplash/ Marc A. Sporys

Ce gest șocant a făcut această soacră pentru a-i strica nunta nurorii ei. Povestea care a făcut înconjurul lumii. 

Această femeie a șocat pe toată lumea după ce a anunțat ce vrea să poarte în ziua nunții fiului ei. Eterna dispută dintre soacră și noră este deja cunoscută, dar gestul acestei femeii a uimit o lume întreagă. 


La nunta fiului ei femeia a vrut să poarte o rochie albă, dar nu orice fel rochie, ci pe cea de mireasă, potrivit mirror.co.uk


Nora a fost cea care a făcut totul public și a făcut-o cunoscută pe soacra ei. 


"Ce pot să spun aici, vă rog să mă ajutați", a implorat ea.


Ea a explicat: "Această femeie este pur și simplu inimaginabil de josnică și cu două fețe... Nu i-am spus logodnicului meu încă, deoarece este un băiatul mamei și nu vreau să stârnesc nicio dramă".


Postarea a fost apoi distribuită pe Reddit, un utilizator îngrozit numind-o pe mama mirelui "cea mai rea femeie pe care am văzut-o vreodată" și "Vrăjitoarea cea rea a nunții".


Mireasa a împărtășit capturi de ecran ale schimbului lor de mesaje, în care inițial și-a întrebat soacra ce tip de rochie a cumpărat pentru nuntă.


"Sunt sigură că îți stă superb pe tine!", a adăugat ea în încercarea de a păstra pacea. 


Dar soacra i-a răspuns nepoliticos: "Ai văzut-o deja”.

 

"Nu ți-am arătat albumul meu de nuntă la sfârșitul săptămânii trecute?", a întrebat ea, înainte de a trimite o fotografie cu rochia albă întinsă pe podea.


Mireasa a răspuns timid: "Îmi pare rău, nu vreau să fiu nepoliticoasă sau ceva de genul ăsta, dar plănuiești să porți rochia de mireasă la nunta noastră?


Mireasa a cerut sfatul internauților în legătură cu soacra ei. 


Utilizatorii Reddit au fost îngroziți, iar unul dintre ei a comentat: "Fiecare invitat va fi acolo uitându-se la ea și întrebându-se ce este în neregulă cu ea...”.


Alții i-au cerut să anuleze complet nunta dacă viitorul soț nu îi ține piept mamei sale. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel