Ce a purtat fiica Ronei Hartner la îmormântarea mamei sale. Tânăra a fost devastată de durere, la căpătâiul celei care i-a dat viață

Data publicării:

Lacrimile au curs șiroaie ieri, după ce Rona Hartner a fost condusă pe ultimul drum. Fiica regretatei artiste a fost devastată de durere, la căpătâiul mamei sale. 

Ieri, 1 decembrie, chiar de Ziua Națională a României, Rona Hartner a fost condusă pe ultimul drum. Regretata artistă s-a stins din viață pe 23 noiembrie, după ce a pierdut lupta cu cancerul nemilos. Rona Hartner a sperat până în ultima clipă că se va face bine, motiv pentru care nimeni nu se aștepta ca sfârșitul vieții sale pe acest pământ să se sfârșească atât de repede. 

Ce a purtat fiica Ronei Hartner la îmormântarea mamei sale

Sute de oameni au fost prezenți la slujba de înmormântare a regretatei artiste. Printre fanii și apropiații artistei s-au numărat și membrii familiei sale, care au fost devastați de durere. Fiica Ronei Hartner a fost și ea prezentă la căpătâiul mamei sale, îngenuncheată de durere. Tânăra nu s-a dezlipit nicio secundă de la brațul mătușii sale Rinda. Aceasta a purtat pe deget un inel pe care mama sa l-a purtat de mai multe ori, de-a lungul timpului. Slăbită de puteri, fiica Ronei Hartner nu a rezistat până la terminarea slujbei de înmormântare, relatează playtech.ro

„Mami, dacă muream, chiar mi-ar fi fost foarte dor de tine și aș fi plecat chiar tristă…”

Chiar dacă era mereu cu zâmbetul pe buze și optimistă, Rona Hartner parcă simțea că sfârșitul îi este aproape și că boala îi măcina întregul corp. Astfel, regretata artistă și-a retras fiica de la școală, pentru a petrece cât mai mult timp cu ea. În cadrul unui interviu, Rona Hartner a povestit cum a primit fiica ei vestea că mama sa are cancer. 

„Fata mea locuiește la mine. Fata mea este fata mea. În primul rând, a fost șocul oribil, atunci când a aflat (n.r. despre boala mamei ei). Era cu mine la consultație și chiar mi-a spus doctorul: ‘Duceți-vă cu fiica dumneavoastră, să vă faceți testamentul’. A fost un șoc groaznic, dar nu mi-a arătat că plânge. S-a dus în camera ei să plângă, ca să nu mă dezamăgească, dar eu i-am spus foarte clar: ‘Mami, dacă muream, chiar mi-ar fi fost foarte dor de tine și aș fi plecat chiar tristă…”, povestea Rona Hartner.

Care a fot ultima dorință a artistei, înainte să se stingă din viață

Rina, sora Ronei Hartner este devastată de durere și recunoaște că nu se aștepta nicio secundă că sora ei va pierde lupta cu boala nemiloasă. Totodată, aceasta a povestit care a fost ultima dorință a regretatei artiste. 

„Rona mi-a spus să mă ocup de înmormântare, și și-a dorit ca fratelele meu să se ocupe de succesiune. Sora mea a vrut să o îmbrac într-o rochie albă, dar nu una de mireasă. Pe cap i-am pus o coroniță, așa cum purta ea, cum îi plăcea ei. Coronița pe care i-am făcut-o a fost realizată din flori naturale', a declarat Rinda Hartner, pentru viva.ro.

Și mama Ronei Hartner este îngenuncheată de durere. Femeia nu mai are lacrimi să-și plângă copilul la căpătâi. 

„Mama mea este foarte afectată. Nu mai are voce. Vă dați seama, ce durere este pentru un părinte, să îi moară un copil?! Iar fiica ei, încă nu poate accepta că mama ei nu mai este. Moartea ei a fost pentru noi toți un adevărat șoc. Am petrecut ultimele clipe alături de ea și pot să vă spun că a plecat cu zâmbetul pe buze”, a mai spus sora regretatei artiste.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel