Ce a pățit Bianca Drăgușanu, când pregătea cina: Ne confruntăm cu fenomene paranormale

Data actualizării: | Data publicării:

Bianca Drăgușanu a povestit, pe rețelele de socializare, faptul că se confruntă cu fenomene paranormale.

Bianca Drăgușanu a împărtășit un subiect mai diferit, de această dată, pe rețelele de socializare. Blondina pregătea cina, împreună cu o prietenă de-a ei, când le-a atras atenția un fenomen paranormal, spune ea. În timp ce ele stăteau în bucătărie, capacul unei lumânări a căzut, pe masa unde urmau să servească cina. Nu au lăsat să treacă acest incident neobservat, ci s-au apucat imediat să dea cu tămâie prin casă, pentru alungarea spiritelor rele.

"În timp ce noi găteam a sărit capacul unei lumânări, ceea ce mie mi se pare un fenomen extraparanormal. La această lumânare i-a sărit capacul pe masă. Din cauză că ne confruntăm cu fenomene paranormale, ne-am gândit să dăm cu tămâie, pentru că asta fac vrăjitoarele în mod normal, dau cu tămâie când vin spiritele rele. Râdeam glumim, dar e  bine din când în când să cureți energiile.", a spus Bianca Drăgușanu, pe rețelele de socializare.

Ce intervenție și-a făcut Bianca Drăgușanu recent

"Am decis să-mi fac un fel de mezoterapie la mâini. Nu de alta, dar trebuie să ne îngrijim cu totul, nu doar fața, nu doar buzele, nu doar botoxul, nu doar ridurile, nu doar sâni. Toate procedurile sunt extraordinare. Mie îmi place să fiu frumoasă, frumusețea presupune anumite sacrificii. Atunci, să-i dăm drumul", a spus Bianca Drăgușanu, potrivit viva.

Mezoterapia este un tratament medical nechirurgical realizat cu ace speciale, prin care se injectează diferite substanțe hrănitoare pentru piele. Aceste substanțe (acid hialuroic, vitamine, enzime, hormoni, minerale și antioxidanți) păstrează tinerețea pielii și îi oferă elasticitatea necesară.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre operațiile estetice

Deși de-a lungul timpului a primit diferite critici, legate de operațiile estetice la care a apelat, Bianca este foarte asumată în tot ceea ce face și recunoaște că-i place să testeze tot ce e nou.

"Eu sunt foarte asumată și mie îmi place să mă tunez tot timpul. Normal că o să-mi mai fac operații. Acum am împlinit 40, crezi că la 50 n-o să vreau să-mi fac sau la 45? Sigur apare ceva nou și vreau și eu. ", a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Spectacola



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel