Ce a pățit Bianca Brad după ce a fost să scoată bani de la bancomat. Actrița a făcut plângere la poliție: "Am căzut în genunchi când am realizat"

Data publicării:
Bianca Brad, sursa instagram
Descriere foto: Bianca Brad, sursa instagram

Bianca Brad a povestit ce a pățit după ce a mers într-un mall din Capitală pentru a scoate bani de la un bancomat.

Invitată la un post de televiziune, Bianca Brad a povestit ce i s-a întâmplat după ce a mers într-un mall din Capitală pentru a scoate bani de la un bancomat. Mai exact, după ce a scos banii, din cauza oboselii, a uitat să ridice suma, care nu era deloc una mică. Actrița a realizat acest lucru tocmai când a ajuns acasă. Aceasta și-a amintit că în spatele ei era o fată care stătea la coadă. 

Imediat după ce a realizat ce s-a întâmplat, Bianca Brad a făcut o plângere la poliție. Vedeta a mărturisit că a fost extrem de dezamăgita de atitudinea tinerei, care a preferat să bage banii la ea în geantă, în loc să o strige și să-i înapoieze suma de bani.

 

“Marți s-a întâmplat. Am fost la mall, la bancomat, să scot niște bani, însă eram extrem de stresată și obosită, cu multe pe cap. Am introdus suma, am luat cardul, am luat chitanța, însă apoi am plecat fără să mai iau și banii. Suma e una mare, mare. Am realizat abia când am ajuns acasă. Efectiv am căzut în genunchi când am realizat. Repet, este vorba de o sumă mare, pentru că altfel nu era așa o problemă.

Am sunat la bancă și mi-au zis să stau liniștită, că se retrag banii înapoi. Însă mi-am amintit că în spatele meu la coadă era o fată tânără. S-au uitat pe camere și au văzut cum eu am plecat în grabă fără să iau banii, fata din spatele meu a luat banii, s-a uitat spre mine, deci putea să mă strige, însă nu a făcut-o. S-a dus spre toaletă, probabil să numere teancul de bani, apoi s-a întors spre magazine”, a declarat Bianca Brad, la un post de televiziune.

 

Bianca Brad a povestit că a sunat imediat la bancă, iar ulterior la poliție, iar acum așteaptă ca oamenii legii să își facă treaba. Totodată, actrița a ținut să precizeze că nu îi va face rău tinerei care i-a luat banii, ci vrea doar să-i înapoieze, deoarece este vorba de o sumă foarte mare.

 

“Eu am fost la poliție și am făcut plângere, mi-au spus că dacă nu predă banii, se poate ajunge la caz penal. Eu nu-i doresc răul, nu vreau răzbunare, nici nu vreau să știu cine e.

Am vrut doar să ajungă mesajul la ea. Să pună banii într-un plic, să scrie numele meu pe el și să-l depună la bancă. Nu o să public niciodată numele ei, nici dacă o să-l aflu. Este de preferat să aducă banii și să-i depună acolo, înainte să ajungă poliția la ea. Pentru ea fac asta. Nu este prea târziu, poate să returneze ce a luat. Să facă un bine, să-și facă ei un bine. În primul rând pentru ea, toate lucrurile astea se întorc”, a transmis Bianca Brad.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel