Ce a pățit Andreea Ibacka de sărbători. Vedeta a povestit totul: "Sper că voi ați petrecut frumos"

Data publicării:
Andreea Ibacka, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Ibacka, foto Instagram

Andreea Ibacka a povestit cum au fost sărbătorile de iarnă în familia ei, dar și cu ce problemă s-a confruntat la trecerea dintre ani.

Andreea Ibacka este mai fericită ca niciodată. Anul trecut, vedeta a devenit mămică pentru a doua oară și este în culmea fericirii, astfel că sărbătorile de iarnă le-a petrecut în familie,  alături de soțul ei, Cabral, dar și de copii, Namiko și Tiago.  Andreea Ibacka este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Acum, vedeta le-a povestit că a avut parte de un Revelion de poveste, dar a dormit doar trei ore.

”2022 a început cu un superb foc de tabără, cu fii-mea cântând cu patos ba “mulți ani trăiască”, ba “ani de liceu” (la 3 ani, revin cu proba video), cu doar 3 ore de somn pe noapte (clasic) și multe zâmbete alături de pitici. Sper că voi ați petrecut frumos, că îi aveți pe cei dragi aproape și ca mini vacanța aceasta v-a mers la suflet. Să avem un an nou magic, mai bun ca toți de până acum”, a scris Andreea Ibacka pe Instagram.

 

 

Andreea Ibacka a devenit mămică pentru a doua oară

Anul 2021 a fost unul special pentru Andreea Ibacka și Cabral. Cei doi au devenit părinți pentru a doua oară. Mezinul familiei a avut aproape trei kilograme și jumătate la naștere și a primit nota zece din partea medicilor.

„Am fost copleșită de foarte multe mesaje și emoții. Vă muțumesc din suflet! Am născut! Cabral, eu nu mai sunt grasă! Nu știu despre tine… Marți s-a întâmplat minunea din viața noastră. Am intrat în travaliu, așa cum mă așteptam, așa cum nu eram sigură că o să mi se întâmple pentru că prima oară în 41 de săptămâni nu a vrut să fie. M-a dus soțul, sunt singură la maternitate, așa cum se întâmplă în perioada asta. Suntem foarte bine, atât eu, cât și bebe. Suntem mega fericiți, suntem niște norocoși. (…) Bebe ste incredibil, este un băiețel super cuminte. Nici nu știu cu cine seamănă, cu taică-su în niciun caz. Mănâncă, doarme, e foarte liniștit. La naștere a avut 3.420 de grame și 52 de cm, nota 10, premiant. Astea sunt întrebările clasice, din oficiu am dorit să răspund”, a scris Andreea Ibacka pe rețelele de socializare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel