Ce a hotărât Curtea de Apel București în dosarul drogurilor al lui George Burcea. Decizia este definitivă

Data publicării:
Sursa foto: Instagram, George Burcea
Descriere foto: Sursa foto: Instagram, George Burcea

Curtea de Apel București a luat o hotâre definitivă în dosarul drogurilor al lui George Burcea.

Curtea de Apel București a luat o hotărâre definitivă în dosarul drogurilor al lui George Burcea. Se pare că instanța a luat o decizie în favoarea fostului soț al Andreei Bălan. 

Inițial, actorul a primit o amendă de 16.000 de lei și interdicția de a mai circula, fiind depistat pozitiv, la volan, cu  consum de substanțe interzise. Acum, judecătorii au decis amânarea aplicării pedepsei de doi ani, înapoierea permisului auto, dar și dreptul de a circula cu mașina pe drumurile publice, informează Spynews.

”Admite apelul declarat de inculpatul Burcea George Valentin împotriva sentinţei penale nr.28 din data de 21.01.2022, pronunţată de Judecătoria Buftea. Desființează în parte sentința penală atacată și rejudecând, în fond: stabileşte pentru inculpatul Burcea George Valentin pedeapsa amenzii penale în cuantum de 16 000 lei (200 de zile amendă x 80 lei), pentru săvârșirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. 

 Amână aplicarea pedepsei pe un termen de supraveghere de 2 ani. Pe durata termenului de supraveghere, inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Ilfov la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.

Atrage atenţia inculpatului asupra consecinţelor nerespectării măsurilor de supraveghere impuse şi ale săvârşirii de noi infracţiuni în cursul termenului de supraveghere. Inlatura aplicarea pedepsei complementare, constand in interzicerea exercitarii dreptului prevazut de art.66 alin.1 lit.i Cod penal. Menține celelalte dispoziții ale sentinței penale apelate. În temeiul art.275 alin.3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă”, este decizia Curții de Apel București.

George Burcea recunoaște că a consumat droguri

George Burcea a fost invitat în emisiunea online „În Oglindă”, acolo unde a recunoscut că a consumat substanțe interzise, dar și motivul pentru care a luat această decizie. 

”Episodul cu stupefiante, da, a fost real! S-a întâmplat o singură dată și da, îl regret! A fost o perioadă destul de dificilă pentru mine. Acel lucru nu s-a mai repetat, acum sunt în tot felul de teste și alte lucruri. Îmi pare rău ca s-a ajuns atunci în acel punct. Cu siguranță, a fost nevoie să se întâmple, viața avea să îmi dea o lecție.

Cu siguranță, foarte mulți oameni recurg la astfel de gesturi când se simt singuri, abandonați, singuri într-o problemă. Da, m-am simțit abandonat și de asta m-am dus într-o altă zonă. De asta am avut o scăpare”, a spus George Burcea la ”În Oglindă”.

Citește și: Rică Răducanu, la un pas să dea faliment cu afacerea de pe litoral: „Serveam eu turiştii”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience