Ce a determinat-o pe Andreea Bălan să încheie procesele împotriva lui George Burcea: „Eu care de obicei nu renunț...”

Data publicării:
Andreea Bălan, captură video Youtube, Ilinca Vandici
Descriere foto: Andreea Bălan, captură video Youtube, Ilinca Vandici

Andreea Bălan a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu fostul său soț.

Recent, Andreea Bălan s-a decis să renunțe la toate procesele pe care le avea împotriva tatălui fetițelor sale, George Burcea, și să facă pace cu bărbatul. Acest lucru a venit într-un moment neașteptat pentru toată lumea, întrucât cei doi au avut extrem de multe confruntări în trecut și și-au aruncat multe replici și acuzații dure. Dacă pe vremea aceea, artista nu oferea explicații în plus pentru care a recurs la acest gest, acum, Andreea Bălan pune punctul pe „i” și explică de ce și-a dorit să facă pace.

„Am renunțat la procese, ca să eliberez energia negativă. Eu care de obicei nu renunț... era poate o luptă din ego, ca să-mi demonstrez mie. Mi se părea mie că nu e corect ce s-a întâmplat, dar în viață uneori trebuie să mai lași și de la tine, chiar dacă tu știi poate că ai dreptate. Trebuie să rupi cordonul ăla energetic și i-am făcut și lui un bine, s-a liniștit și el, drept dovadă e liniște și  pace peste tot, e totul foarte bine. Înainte ca noi doi să avem o discuție față în față de împăcare, în sufletul meu a trebuit să am niște discuții. Eu cred că el a simțit asta, pentru că apoi a venit și am avut o discuție foarte prietenoasă.”, a declarat Andreea Bălan în cadrul podcastului Te ascult cu Ilinca Vandici.

Citește și: Andreea Bălan, adevărul despre relația cu tatăl său. La 18 ani a fugit de acasă, pentru a scăpa de bărbat: „Am avut un tată mai dur”

Relația Andreei Bălan cu Dumnezeu

Astfel, ultimele luni de zile au ajutat-o pe Andreea Bălan să se liniștească spiritual și să devină cea mai bună versiune a sa. Credința joacă și ea un rol important în acest proces, iar artista a vorbit despre conexiunea pe care o are cu Dumnezeu.

„Gândurile au frecvență, iar dacă eu în sufletul meu i-am dorit asta, el a simțit. Poți să faci și invers, însă există această lege a karmei, dar răul pe care îl dorești ți se întoarce ție. Eu cred că există Dumnezeu în noi, că noi suntem Dumnezeu. Noi suntem uniți la nivel de spirit. Ne-am divizat, ca să înțelegem anumite lecții, e alegerea noastră cum facem asta.”, a continuat artista.

VEZI și: După ce a fost acuzată că îi distruge cariera lui Victor Cornea, Andreea Bălan reacționează: „Asta nu înțeleg oamenii”

Andreea Bălan, despre cea mai mare cumpănă din viața sa

În urmă cu câțiva ani, când o aducea pe lume pe a doua sa fetiță, Andreea Bălan a trecut și printr-o mare cumpănă, când artista era la un pas de moarte. Dacă pe atunci, aceasta privea acest lucru drept o nedreptate, care i s-a întâmplat exact ei, acum, aceasta a găsit explicația spirituală pentru care a avut loc acel eveniment.

„Mi le-am atras energetic (n.r. problema de la naștere), pentru că eram în foarte multă energie masculină până în acel punct, pentru că corpul meu a respins partea feminină. Corpul în momentul ăla a respins viața, eu eram într-o suferință de ani de zile, el nu a mai vrut să trăiască și a fost o lecție karmică pentru mine. Când sufletul meu a decis să trebuie să rămână, a fost punctul zero în care eu am ales să mă schimb și am făcut asta. Din acea secundă am ales să evoluez.”, a mai spus Andreea Bălan.

Citește și: Singurul truc prin care Anca Țurcașiu se menține în formă: „Întotdeauna funcționează, credeți-mă”

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel