Ce a decis instanța, cu privire la custodia fetelor Alinei Sorescu. Lovitură dură pentru artistă: „Voi face apel”

Data publicării:
Alina Sorescu, Alexandru Ciucu, Instagram/ captură video Youtube
Descriere foto: Alina Sorescu, Alexandru Ciucu, Instagram/ captură video Youtube

Instanța a hotărât ce se va întâmpla cu fetițele Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se află de câteva luni de zile într-un amplu proces prin care cei doi își doresc să obțină custodia pentru cele două fetițe. Aceștia au divorțat anul trecut, spre surprinderea oamenilor care îi vedeau a fi familia perfectă. Nu doar că nu au rămas în cele mai bune relații, dar tatăl își dorește cu orice preț să ia fetițele, care au stat până acum în grija artistei. Se pare că decizia instanței a venit, în final, dar nu este deloc pe placul solistei, întrucât s-a hotărât ca cele două micuțe să-și petreacă o săptămână alături de tatăl lor, iar o săptămână cu mama. Alina Sorescu nu acceptă decizia și spune că o va contesta.

„A fost un an greu cu procese și ordonanțe și încerc cu toată ființa mea să rămân demnă în demersul meu de a avea și eu și fetele o viață liniștită. Soluția pronunțată astăzi de instanța este ca fetițele să stea o săptămâna la mamă și o săptămână la tată. Voi lupta de această dată eu până la capăt și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe, pentru a le crește într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut.”, a început să scris Alina Sorescu, pe rețelele de socializare. 

Te-ar putea interesa și: Alina Sorescu, dezvăluiri despre divorțul de Alexandru Ciucu: „Situația e departe de a se fi terminat”

„Acest program este bulversant pentru ele, le va putea dezechilibra emoțional”

Artista este îngrijorată că în urma acestui program decis de instanță, fetițele vor avea de suferit destul de mult. Cele două au încă niște vârste fragile, iar un program și o rutină strictă trebuie să facă parte din educația lor în continuare, consideră  Alina Sorescu.

„Nu va fi ușor, pentru că tatăl lor și-a schimbat cu totul atitudinea față de copii în acest an și cere drepturi egale cu mama. Sper ca fetițele să nu fie plimbate dintr-o parte în altă până la 18 ani, pentru că acest program este bulversant pentru ele, le va putea dezechilibra emoțional și afecta procesul educațional și de creștere. Am permis tatălui să se implice din momentul în care și-a arătat disponibilitatea, dar trebuie însă să ne gândim că sunt fetițe de 9 și 6 ani, că au nevoie de stabilitate și păstrarea unei rutine de zi cu zi, mai ales pentru programul școlar.
Sper că judecătorii să înțeleagă că acest program nu este bun pentru orice copil și în orice condiții.”. continuă artista. 

Citește și: „Simt că am renăscut”. Alina Sorescu, după divorț: „Nu mă gândeam că mi se va întâmpla mie asta”

Alina Sorescu, gata să conteste decizia

Mai mult, decizia îi este susținută și de avocată, care spune că această hotărâre nu este deloc favorabilă creșterii corespunzătoare celor două fetițe, care au nevoie de echilibru și stabilitate. 

„Declarația avocatei mele Nicoleta Popescu este următoarea:
“Soluția nu are o baza legală, nu ia în considerare drepturile și interesele minorelor și ale mamei, va afecta echilibrul emoțional al fetițelor și este total nepractică, fiind de natură a perpetuă și accentua situația tensionată dintre părți, ceea ce în mod evident este contrar intereselor minorelor.”, a conchis Alina Sorescu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Sorescu (@alina_sorescu_official)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel