Ce a apărut pe contul lui Petrică Mâțu Stoian după ce a murit. Fanii au rămas fără cuvinte/ VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Petrică Mîțu Stoian, sursa facebook
Descriere foto: Petrică Mîțu Stoian, sursa facebook

Fanii au rămas fără cuvinte după ce au văzut ce a apărut pe contul lui Petrică Mâțu Stoian. Totul s-a întâmplat la o lună de la moartea artistului.

Trecerea în neființă a îndrăgitului interpret de muzică populară a îndoliat o țară întreagă. Vestea morții lui Petrică Mâțu Stoian a șocat pe toată lumea, mai ales că artistul nu dădea semne că e bolnav, motiv pentru care nimeni nu înțelege cum de acesta s-a stins din viața atât de repede. 

Petrică Mâțu Stoian a fost infectat cu noul coronavirus. Pentru a rezolva sechelele pulmonare cu care a rămas în urma infecției, artistul a ales să facă terapie în camera hiperbară. Pe data de 5 noiembrie, Petrică Mâțu Stoian a mers la o clinică privată pentru a face acest tratament, acolo unde și-a dat și ultima suflare.

 

Recent, pe contul de YouTube al regretatului artist a apărut  un colind, intitulat „Sfântâ-i sara de Crăciun”,lansat post mortem. Fanii lui Petrică Mâțu Stoian au fost emoționați și au distribuit piesa, care să le amintească de marele artist.

 

 

Ce s-a întâmplat cu lucrurile lui petrică Mâțu Stoian

 

 

Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mâțu Stoian a declarat că familia nu a intrat în posesia lucrurilor regretatului artist, deoarece aceastea se află în casa din Craiova, acolo unde artistul a locuit o bună perioadă de timp. Femeia a mărturisit că va încerca să ia legătura cu fostul impresar al interpretului de muzică populară pentru a vedea dacă reușește să intre în posesia lucrurilor, deoarece își dorește ca acestea să fie puse în muzeul din casa părintească a artistului, pe care îl are de gând să-l deschidă în curând.

”Obiectele lui personale sunt la Craiova, o să discut cu Doru și o să vedem ce este. Eu vreau doar lucrurile lui pe care pot să le pun la muzeu, diplomele lui, trofeele lui, mie nu-mi trebuie averea lui nimeni, nu-mi trebuie nimic”, a spus sora lui Petrică Mâțu Stoian la Acces Direct.

 

Muzeul va fi la Isverna, la casa părintească

 

Sora regretatului artist a povestit că a avut un șoc când a auzit informații conform cărora  posibila casă părintească a artistului să fie pusă pe firmă, însă ulterior a aflat că lucrurile nu stau așa, ci este într-adevăr pe numele cântărețului.

 

”Am aflat, din vorbă, că e pe firmă casa, am verificat și am văzut că nu e pe firmă. Am aflat și m-am supărat și pentru casa aia, voiam să-i fac acolo muzeu, să-i expun toate lucrurile acolo, asta m-a durut cel mai rău, că m-am gândit că nu mai pot să fac nimic”, a spus Maria Tărchilă pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel