Cazul Lia Bugnar. Godină râde de Chirilă: Pe cine ar înjura oamenii experți de pe internet? De la cine s-ar căuta răspunsuri? De la cântărețul Chirilă precis nu

Data publicării:
Sursa foto: Marian Godină, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Marian Godină, instagram

Polițistul Marian Godină a explicat de ce a fost nevoie ca Liei Bugnar să i se deschidă dosar penal după ce regizoarea a căzut cu bicicleta și s-a lovit în barbă. Prin textul său, îi sugerează lui Tudor Chirilă să gândească înainte de a-și da cu părerea despre acest subiect.

Tudor Chirilă a scris, pe pagina sa de Facebook, un mesaj ironic cu referire la întâmplarea prin care a trecut Lia Bugnar. Regizoarei i s-a deschis dosar penal „pentru că așa e procedura”, după ce a căzut de pe bicicletă și s-a prezentat la spital pentru îngrijiri.

„Neața, am căzut ieri cu bicicleta și în drum spre spital m-am răzgândit că m-am gândit să nu mă bage în pușcărie cu dosaru’ penal”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

Ulterior, polițistul Marian Godiă „i-a luat la mișto” pe cei doi: Lia Bugnar și Tudor Chirilă

„Se dă următoarea speță: Stan Păpușă se prezintă la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Brașov, prezentând niște contuzii și zgârieturi la nivelul feței, capului și membrelor. Bărbia îi este deschisă și necesită câteva copci. Cu toate astea, el e conștient și lucid, declarând personalului medical că a căzut singur de pe bicicletă.

O asistentă care cunoaște legea, sună la Poliție unde relatează ce i s-a spus de către Stan Păpușă. Polițistul, fost coleg de clasă la orele de procedură penală cu Tudor Chirilă și cu o altă actriță, și ea mare cunoscătoare de drept, întreabă încă o dată, cât să se asigure:

-Deci a căzut singur, da? Așa a declarat, da?

-Da, da! Confirmă asistenta medicală.

-Păi atunci urați-i multă sănătate că noi nu avem treabă, m-am consultat și cu Tudor Chirilă, cântărețul și zice că n-are sens să cercetăm nimic, ar fi absurd și doar o risipă de bani și alte resurse. Sănătate multă biciclistului, la revedere!

În scurt timp, lui Stan Păpușă i se face rău, își pierde cunoștința și intră în comă. Deși medicii fac tot posibilul, Stan Păpușă moare și îi este anunțată familia. Părinții lui Stan ajung la spital și întreabă cu disperare ce s-a întâmplat.

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel