Caz șocant. O femeie a fost găsită moartă, pe pat, după ce vecinul de dedesubt a tras cu pistolul în tavan

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Scott Rodgerson
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Scott Rodgerson

O femeie a fost găsită moartă, pe pat, după ce vecinul de dedesubt a tras cu pistolul în tavan.

O femeie a murit după ce vecinul ei, care locuia dedesubt, ar fi tras în tavan cu o armă, scrie Mirror. Serviciile de urgență au intervenit la fața locului în urma împușcăturii, dar trupul femeii, pe nume Alia Matti Balola, în vârstă de 37 de ani, nu a fost găsit în apartamentul ei de la etajul al treilea decât a doua zi dimineață.

Vecinul său, A'Monte Zariq Jones, în vârstă de 20 de ani, a fost arestat și ulterior acuzat de ofițeri că a tras cu o armă în tavan în timpul unui scandal domestic. Incidentul s-a petrecut în Clemmons, Carolina de Nord, luni seara, 24 octombrie. Cadavrul lui Balola a fost descoperit abia în dimineața următoare.

Sheriff Bobby F. Kimbrough, Jr. a declarat: "Ca întotdeauna, orice pierdere de vieți omenești este o pierdere pentru comunitatea noastră. Chiar dacă inimile noastre sunt grele, suntem întristați de tragica pierdere de vieți omenești. Fiți siguri că ancheta este în desfășurare, așa că dreptatea va fi făcută pentru femeia care a murit în acest tragic incident".

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel