Caz șocant în Vaslui. Bărbat cu COVID-19 fugit din spital, găsit decedat pe marginea drumului la câţiva kilometri de casă

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Un bărbat în vârstă de 64 de ani, diagnosticat cu COVID-19 şi internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, a fugit din unitatea medicală, el fiind găsit decedat pe marginea unui drum, la câţiva kilometri de localitatea de domiciliu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, Mihaela Manoliu, bărbatul a fost observat de un trecător care a anunţat că în zonă se află o persoană posibil decedată.

"Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din localitatea Micleşti, a fost găsit pe marginea drumului de un trecător. Echipajul medical care a intervenit la faţa locului a constatat decesul bărbatului. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cauzei decesului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă", a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Din primele cercetări, în cazul bărbatului nu există suspiciuni cu privire la comiterea vreunei infracţiuni.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel