Caz ȘOCANT în SUA. O adolescentă a împins o ursoaică cu mâinile goale pentru a-şi proteja câinii/ VIDEO

Urs, captură youtube/ NewsNation Now
Descriere foto: Urs, captură youtube/ NewsNation Now

Nu încercaţi asta acasă: o adolescentă de 17 ani a împins cu mâinile goale o ursoaică care avea o altercaţie cu câinii ei, după ce ce animalul se aventurase pe zidul curţii familiei sale din sudul Californiei, reuşind să-l pună pe fugă.

Imaginile acestei întâlniri neaşteptate şi potenţial periculoase au fost surprinse de o cameră CCTV instalată pe casa adolescentei şi au făcut turul televiziunilor americane.

Hailey Morinico şi mama ei grădinăreau la casa lor din Bradbury, la nord-est de Los Angeles, când o ursoaică s-a căţărat pe zidul de la capătul grădinii şi a început să meargă pe el urmată de cei doi pui ai săi.

Intruşii i-au alertat imediat pe câinii familiei Morinico, care s-au repezit la baza zidului lătrând la urşi. În timp ce cei doi pui fugeau, mama lor le-a acoperit retragerea ţinând câinii la distanţă cu labele sale mari.

Când şi-a dat seama de altercaţie, Hailey Morinico a intervenit pentru a-şi salva câinii. "Am fugit să văd la ce latră şi nu era un câine, ci un urs", a declarat ea pentru televiziunea locală KTLA.

"Primul lucru la care m-am gândit a fost să-l împing. Şi a funcţionat", a povestit adolescenta.

Dezechilibrându-se, animalul a căzut de pe zid spre exteriorul grădinii, unde şi-a regăsit puii şi a fugit.

Un expert în animale sălbatice a estimat că ursoaica cântărea în jur de 75 kilograme, iar puii aveau doar câteva luni.

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 03 iun, 15:59 | Categorie: International
Get it on App Store Get it on Google Play