Caz ȘOCANT în Sânnicolau Mare. Două eleve, cercetate penal după ce au bătut o colegă pe holurile şcolii

Data publicării:
Violență, sursa pixabay/ autor Ulrike Mai
Descriere foto: Violență, sursa pixabay/ autor Ulrike Mai

Două eleve în vârstă de 12 şi 14 ani, de la o şcoală din Sânnicolau Mare, sunt cercetate penal de Poliţie, după ce au bătut o colegă pe holurile şcolii.

Caz încredibil într-o școală din Sânnicolau Mare, după ce două eleve de 12 și 14 ani au fost filmate în timp ce îşi băteau o colegă, pe holurile şcolii. În imagine se poate observa cum mai multe eleve care se aflau pe un hol al şcolii, iar la un moment dat, una dintre ele o împinge pe victimă, iar aceasta cade. Imediat, eleva căzută a fost lovită cu picioarele de cele două fete, iar după ce se ridică este trasă de păr şi lovită cu pumnii în cap.

Imaginile filmate de un alt elev aflat pe hol au fost postate pe reţelele sociale, iar după ce au fost prezentate în presă, Poliţia s-a autosesizat.

"În urma apariției în mediul online a unor imagini video care surprind scene de violență din data de 15 iunie a.c., în care o minoră în vârstă de 14 ani a fost agresată de către alte 2 adolescente de 12 și 14 ani, vă comunicăm faptul că la nivelul Poliției orașului Sânnicolau Mare se află în lucru un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe în care se efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun", se arată într-o informare a Poliţiei, potrivit Antena 3.

Scenele incredibile apar la numai câteva zile după ce o elevă cu nevoi speciale a fost chinuită şi umilită la un liceu din Timişoara.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel