Caz ȘOCANT în Râmnicu Vâlcea. O învățătoare a jucat fondul clasei la păcănele

Data publicării:
O învățătoare a jucat fondul clasei la păcănele, sursa pixabay/ autor stokpic
Descriere foto: O învățătoare a jucat fondul clasei la păcănele, sursa pixabay/ autor stokpic

Caz incredibil în Râmnicu Vâcea după ce o profesoară a fost acuzată că a jucat banii pentru fondul clasei la păcănele. Detalii șocante.

Caz revoltător în Râmnicu Vâlcea, după ce o învățătoare în vârstă de 40 de ani, din Râmnicu Vâlcea, cadru didactic la Şcoala Gimnazială numărul 13 a fost acuzată că a înselat mai mulți părinți, cerându-le bani sub pretextul unor cazuri sociale, bani pe care îi juca la păcănele.

Învățătoare a reușit să îi păcălească pe aceștia împrumutând aproximativ 20.000 de lei vechi, spunându-le că are nevoie pentru a-și plăti are ratele sau că are nevoie pentru fratele ei din Germania. Inspectoratul Județean de Poliție a declarat că a fost depusă o singură plângere împotriva învățătoarei de la un părinte care ar fi împrumutat-o cu 300 de euro. În urma acestor acuzații, directorul școlii a mărturisit că nu au existat până acum probe în acest sens, mai ales că primele probleme au apărut în urmă cu 3-4 ani.

Învățătoarea este acuzată că a cheltuit și banii strânși pentru fondul clasei, aproximativ 3000 de lei, pe care soțul, care este preot în Bunești, i-a înapoiat. 

În trecut, femeie a fost interntă la Psihiatrie, deși a trecut de fiecare dată cu brio testele psihologice. Acum, învățătoarea care are doi copii a fost suspendată din funcție.

”Eu mi-am lăsat toate obiectele de valoare acasă, pentru că îmi era frică să mai fac ore cu această învățătoare. Toți ne-au trimis: Nu mergeți la doamna directoare, mergeți la domnul director, pentru că el va lua măsuri! Doamna directoare știe de tot și nu a luat nicio măsură. 

Important e să țină cont și Inspectoratul, ca să nu se mai întâmple aceste situații și la alți părinți și la alți copii pe viitor!

Ne-ați spus că nu are probleme psihice, am cerut protecție pentru copil și mi-ați spus că nu are probleme psihice, că vă e milă de ea să nu se sinucidă”, se plâng părinții, potrivit Antena 3.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel