Caz șocant în Dâmbovița. O tânără s-a sinucis, după ce fiul său de 4 ani s-a înecat în piscina din curtea casei

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Alexander Grey
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Alexander Grey

O familie din orașul Găești, Dâmbovița, trece prin momente dureroase, după ce un copilul de doar patru ani a fost găsit mort în piscina din curtea casei. De durere, mama s-a sinucis.

Tragedia a vut loc  miercuri seara, 28 septembrie, într-o clipă de neatenție. După ce părinții și-au dat seama că cel mic a dispărut, l-au căutat fără oprire. Mare le-a fost șocul în momentul în care l-au găsit pe copil înecat în piscină. 

„Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați, prin 112, de către un bărbat cu privire la faptul că un copil s-a înecat. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, din primele verificări, au constatat că un minor de 4 ani, care se afla în grija mamei, ar fi căzut într-o piscină, situată în curtea locuinței”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Medicii ajunși la fața locului au încercat să-l resusciteze pe cel mic, însă fără rezultat, În cele din urmă, aceștia au fost nevoiți să constate decesul. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută de art. 192 din Codul Penal.

Răpusă de durere, mama băiețelului a fugit în pădure, la scurt timp după ce a aflat că fiul său s-a stins din viață. 

Femeia a fost căutată ore în și de către oamenii legii, dar și de apropiați. 

„Întrucât ulterior producerii evenimentului, mama copilului a părăsit locul respectiv, aflându-se într-o stare de tulburare emoțională, la acest moment, sunt efectuate activități de căutare a acesteia. La activități sunt angrenați polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari”, a mai precizat IPJ.

Tânăra mamă a fost găsită spânzurată

Din nefericire, femeia a fost găsită spânzurată, în pădure.  Echipajul de Ambulanță trimis la fața locului a încercat să o resusciteze pe Camelia Năstase, dar eforturile să o readucă la viață au fost în zadar. 

Mesajul postat de Cami, mama copilului înecat în piscină

În urmă cu doar câteva zile, femeia a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care le îndeamnă pe celelalte mămici să își iubească copiii până când ”lumea se va sfârși”.

”Dormiți cu copiii voștri, îmbrățișați-i cât mai puteți sub pături, nu vă fie frică de această dependență. Copiii sunt mici o singură dată, apoi când vor crește își vor găsi drumul și propriile spații.

Dormiți inimă lângă inimă, până le simți respirația, căci nu există nimic mai frumos decât asta. Bucurați-vă de copilărie și de compania lor, iubiți-i ca și când lumea se va sfârși azi pentru că mâine vor crește, și veți crede că nu mai aveți timp să-i pupați. Mama și mândră”, a postat Camelia, potrivit Antena 3



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel