Catrinel Sandu, mărturisiri dureroase la 3 ani de la moartea tatălui ei: ”Steve m-a cerut de la el de soție, cu Google Translate”

Catrinel Sandu, sursa instagram
Descriere foto: Catrinel Sandu, sursa instagram

Catrinel Sandu a făcut dezvăluiri emoționante, la 3 ani de la moartea tatălui său.

Catrinel Sandu a trecut prin momente cumplite, după ce tatăl ei s-a stins din viață. Deși au trecut trei ani bune de la tragicul eveniment, vedeta este în continuare distrusă de această pierdere.

Recent, vedeta a făcut confesiuni dureroase despre părintele său. 

„Este o durere care există tot timpul în sufletul meu”

 „Este singurul subiect despre care, atunci când vorbesc, îmi vin automat lacrimile. Este o durere care există tot timpul în sufletul meu. Încerc să nu mă mai gândesc tot timpul, să-mi aduc aminte de lucrurile frumoase, să nu-mi mai pun întrebări, de ce, cum… Și mi-am zis că întotdeauna am avut de învățat pe pielea mea, că nimic nu e întâmplător. Am zis că Dumnezeu face niște lucruri, atunci când îți ia pe cineva drag, dar face totul cu un scop. Și am învățat, de fapt, să accept, să nu mai găsesc răspunsurile și să merg mai departe.”, a declarat Catrinel Sandu pentru fanatik.ro

Catrinel Sandu a mărturisit că fetele sale își amintesc de bunicul lor și vorbesc mereu despre el.

 „Fetele vorbesc foarte mult de el. Ne amintim de nebuniile pe care le spunea, era un om foarte vesel. Mă gândesc mereu ce mi-ar zice, că ar face mișto de mine, ‘Plângi ca fraiera, Gheorghe’. Mereu spunea să iau pieptul în față și să merg înainte. Avea un stil de a mă scoate din orice fel de stare… Iar eu cu el am avut așa o relație, că nici nu pot să o descriu. Nu m-a certat niciodată. Mă mai ciondănea.„, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Cum l-a visat Catrinel Sandu pe tatăl său

„Din 2019 nu mai este, iar eu am senzația că parcă a plecat la Sarmisegetuza. Am sentimenul că este plecat cu treabă și că trebuie să revină. L-am visat, dar nu de multe ori. Era foarte bine, la costum, cum era el la serviciu, cu zâmbetul pe buze. Spunea că are treabă. Era într-o agitație, într-o mulțime de oameni. Avea treabă, dar era ok. De aceea, când mă gândesc la el am o tristețe, dar, într-un fel, și o liniște foarte ciudată.”, a spus Catrinel Sandu.

Catrinel Sandu a povestit cum a fost cerută de către soțul ei

„Tata, când a fost la mine, înainte să se stingă, deja ne mutasem aici în Sarasota. În casa cealaltă, Steve a construit multe împreună cu tata în vara aia și m-a cerut de la el de soție, cu Google Translate. Au petrecut mult timp împreună și, înainte să plece în România, tata a zis, ‘Ești realizată, sunt fericit’. Pentru că terminasem certificatele cu școala… Eu am învățat de mică, să nu depind de nimeni și nimic. Vedea că sunt apreciată la școală, a văzut rezultatele…

Iar în privința lui Steve mi-a spus: ‘Nu i-am putut găsi un cusur. Acum sunt mulțumit. Ești pe mâini bune. Ai un soț așa cum mi-am dorit toată viața pentru tine. Este soț, tată, face treabă…’ Tata era fascinat de chestia asta cu meșteritul. Nimeni nu bănuia ce avea să se întâmple cu el. A plecat în România și, la două săpămâni, a făcut accident cerebral.”, a mai spus vedeta pentru sursa citată mai sus. 

Citește și: Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 30 iun 2022, 15:20 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience