Catrinel Sandu, dezvăluiri emoționante despre tatăl ei decedat. Ce semne primește de la el: „Când ne-am luat casa, a apărut o pasăre”

Data publicării:
Catrinel Sandu, sursa instagram
Descriere foto: Catrinel Sandu, sursa instagram

Catrinel Sandu este îngenunchiată de durere, după ce tatăl ei a decedat. Vedeta a mărturisit că primește semne din lumea de „dincolo” de la părintele său.

Catrinel Sandu a trecut prin momente cumplite, după ce tatăl ei s-a stins din viață. Deși au trecut câteva luni bune de la tragicul eveniment, vedeta este în continuare distrusă de această pierdere.

Recent, blondina a mărturisit că îi este foarte greu fără părintele său și că la scurt timp după ce acesta s-a stins din viață, l-a visat de mai multe ori.

„Am avut o relație foarte specială. Am avut o perioadă în care l-am visat destul de mult. Chiar la câteva săptămâni, o lună, după ce a decedat, dar în ultima vreme, chiar aproape de a ne muta, au fost ultimele dăți când l-am visat. Noi ne-am mutat în iulie anul trecut. A fost o perioadă foarte agitată și tensionată cu pandemia, la acea perioadă lucrurile erau destul de dificile aici, noi atunci am achiziționat și casa în care ne-am mutat”, a spus Catrinel Sandru pentru Antena Stars.

Catrinel Sandu a mărturisit că a avut parte de un șoc în momentul în care  și-a vizionat casa în care avea să se mute. Deși toate ușile și ferestrele erau închise, în interiorul casei și-a făcut apariția o pasăre, care semăna cu un porumbel. În acel moment, gândul i-a zburat imediat la tatăl său.

„Este un spațiu aflat în mijlocul casei în care se află un jacuzzi și o mini piscină, dar cumva este imposibil să ajungi în spațiul respectiv pentru că totul e închis, iar în momentul în care am făcut turul casei în acel spațiu era o pasăre, nu chiar un porumbel, o pasăre albă. O pasăre care se găsește aici în Florida. A fost un moment în care nimeni nu a știut cum să reacționeze, nici măcar agenta pentru că acea cameră era închisă și nu exista niciun loc deschis prin care pasărea să poată ajunge acolo”, a continuat vedeta.

Bondina a spus că îl simte pe tatăl ei lângă ea în permanență și că o ajută când are nevoie.

„Sunt sigură că el a contribuit și ne-a ajutat să reușim să luăm această casă și a fost mereu și este lângă mine”, a mai transmis vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel